The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Background image gone

View previous topic View next topic Go down

In progress Background image gone

Post by tomdavid on November 8th 2014, 11:37 pm

I believe same thing happened a short time ago and I put in a light blue background (I don't remember how though)
Now I open my Forum now and once more I see



I went to AP and changed background page image, but that did not help.
I made invisible, but did not help.
Why is this happening?
This is what CSS shows:

body {
background-repeat: repeat-y;
background-position: center;
min-height: 101%;
}
#wrap {
padding: 25px;
margin-top: -35px;
margin-bottom: -60px;
background-repeat: no-repeat;
background-position: bottom center;
background-image: url('http://a.imagehost.org/0164/bg_footer.png');
width: 911px;
min-width: 800px;
}
/* Header-------------------------------------------------*/
.headerbar {
height: 200px;
background-image: url('http://a.imagehost.org/0893/bg_header.jpg');
background-position: top center;
background-repeat: no-repeat;
margin-top: 1px;
}
#page-body {
margin-left: 20px;
width: 871px;
}
div.navbar {
margin-left: 20px;
width: 851px;
}
#wrap {
background: url("http://www.imagesup.net/?di=1314131462342") fixed 100% 0 #000!important
}

tomdavid
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: Background image gone

Post by Ange Tuteur on November 9th 2014, 12:01 am

Hello tomdavid,

Remove or replace the background image in this rule :
Code:
#wrap {
background: url("http://www.imagesup.net/?di=1314131462342") fixed 100% 0 #000!important
}
( It's the last one )

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Background image gone

Post by tomdavid on November 9th 2014, 12:16 am

@Ange Tuteur wrote:Hello tomdavid,

Remove or replace the background image in this rule :
Code:
#wrap {
background: url("http://www.imagesup.net/?di=1314131462342") fixed 100% 0 #000!important
}
( It's the last one )

I replaced it with http://i60.tinypic.com/nf0kd3.jpg and it now has light-blue background as before.
Why was I getting that other "No Images By That Name....?

tomdavid
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: Background image gone

Post by Ange Tuteur on November 9th 2014, 12:26 am

The image may have been deleted, that's if it was working before.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Background image gone

Post by tomdavid on November 9th 2014, 12:28 am

Thanks for your help and quick reply.

P.S. Forgot to mention that the image was working yesterday.

tomdavid
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum