The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem Sending Command to Program

View previous topic View next topic Go down

Problem Sending Command to Program

Post by dino80 on November 11th 2014, 2:02 am

I just bought a Dell Inspiron 3647, running windows 7 Home Edition SP1. It has 4GB of RAM.
I installed Paint Shop Pro 9 on it.
When I try to open an image, I get an error message that says:
"There was a problem sending command to the program."
Does anyone have any idea why I would get this error message?
Any help appreciated!

dino80:?

dino80
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Problem Sending Command to Program

Post by Ramdaman on November 11th 2014, 4:56 am

This isn't a computer/applications support forum. It's support for forumotion forums.

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 96
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Problem Sending Command to Program

Post by dino80 on November 11th 2014, 5:10 am

Sorry, didn't realize that...

dino80

dino80
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Problem Sending Command to Program

Post by SLGray on November 11th 2014, 5:26 am

Garbaged


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35665
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum