The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Lights stopped running. What caused the problem?

View previous topic View next topic Go down

Solved Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 14th 2014, 1:19 pm

Ange Tuteur Lights stopped running. What caused the problem?
Use code that give, but stopped working.
http://help.forumotion.com/t136682-how-to-add-christmas-lights-to-the-site#927055





Last edited by smurfavr on December 14th 2014, 1:41 pm; edited 1 time in total

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Mati on December 14th 2014, 1:32 pm

Looks like you have an error, so have you add any script lately.

Mati
Active Poster

Posts : 1873
Reputation : 281
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://elite-gaming.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 14th 2014, 1:36 pm

I'm not adds nothing to the site. I put the code again, but still gives the same error.

You can look at the site to see.
http://smurfa.bulgarianforum.net/


Last edited by smurfavr on December 14th 2014, 2:17 pm; edited 1 time in total

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Mati on December 14th 2014, 2:05 pm

You must wait for Ange Tuteur, he can fix this. Smile

Mati
Active Poster

Posts : 1873
Reputation : 281
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://elite-gaming.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by J0k3R^ on December 14th 2014, 2:14 pm

its working fine in his forum so u have the problem.
check if u installed any new codes may affect the lights

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 14th 2014, 3:28 pm

I am not, put other codes. Earlier today the lights worked. A little while ago I saw that no longer work.

PSP

APE I put the code that you gave, but the lights are not on the center and have a little left.

Code:
$(function(){$(function(){
 smashlights_fa = {
  padTop : true,
    size : 'tiny'
 };
 $.getScript('http://opensource.olympe.in/javascript/smashlights_fa.js');
})});

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by J0k3R^ on December 14th 2014, 4:28 pm

they seem to be fine for me blackeye

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 14th 2014, 6:26 pm

When I put the code is not working.Now everything works fine.
Why code Ange Tuteur was greater than that?

псп
Now reappeared problem.

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Ange Tuteur on December 14th 2014, 10:29 pm

Hello @smurfavr,

Sorry, I change hostname ^^`

In the script, try adjusting the size of the lights. They're currently :
Code:
size : 'tiny'

The sizes you can have are :
pico
tiny
small
medium
large

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 15th 2014, 7:01 am

Code which is now, once the lights shows well, then refresh the site becomes as pictured. Tini size is appropriate.
Ange Tuteur The old code which gave worked without problem. Can you still give such a code?

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Ange Tuteur on December 15th 2014, 8:26 am

See if this is any different :
Code:
$(function(){$(function(){
  var padTop = true,
  frame = document.createElement('IFRAME'), body = document.body, s = '';
  frame.setAttribute('style','position:absolute;left:0;right:0;top:0;width:100%;height:100px;border:none;z-index:1000;');
  frame.src = 'http://opensource.olympe.in/lights/?size=tiny';
  frame.id = 'schillmania-lights';
  body.insertBefore(frame, body.firstChild);
 
  if (document.getElementById('fa_toolbar')) {
    frame.style.top = '28px';
    document.getElementById('fa_hide').onclick = function() { frame.style.top = '0px' };
    document.getElementById('fa_show').onclick = function() { frame.style.top = '28px' }
  }
  if (padTop == true) {
    if (body.getAttribute('style')) s = body.getAttribute('style');
    body.setAttribute('style',s + 'padding-top:100px !important;');
  }
})});

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 15th 2014, 11:08 am

And with this code problem still has it.

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Ange Tuteur on December 15th 2014, 9:52 pm

For me it shows as :


I think it might have to do with the resolution of the screen.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by smurfavr on December 16th 2014, 7:12 am

Thank you Ange Tuteur .

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Lights stopped running. What caused the problem?

Post by Ange Tuteur on December 16th 2014, 8:58 am

You're welcome ^^

Topic archived

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum