The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

White Font problem

View previous topic View next topic Go down

Solved White Font problem

Post by Eugeo Igvalt on December 26th 2014, 7:56 pm

Hello Everyone,

In my forum I went to ACP > Display > Colors > and changed text color to white in hex: #FFFFFF. and all the text written on the forum is white now and it looks great. Problem is when a member or anyone wants to make a thread, they can't see what they are writing. the | that appears when you're typing is not visible and nobody can see what they are writing. Any way to fix this? We found out that it's fixed if we use any color that is not white but white is the color everyone wants.


Last edited by Eugeo Ayano on December 26th 2014, 8:15 pm; edited 1 time in total

Eugeo Igvalt
Forumember

Male Posts : 287
Reputation : 17
Language : EN, SPA
Location : Puerto Rico

http://www.NewbForums.com

Back to top Go down

Solved Re: White Font problem

Post by Ramdaman on December 26th 2014, 8:02 pm

Try adding this into your CSS Stylesheet:

Code:
#message-box textarea {
  color: #000;
}

Replace 000 with any color you want.


Last edited by Ramdaman on December 26th 2014, 8:29 pm; edited 2 times in total

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 97
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: White Font problem

Post by Eugeo Igvalt on December 26th 2014, 8:14 pm

Worked like a charm.

However, the code had some errors. But it was because you had tried to insert it as a code and put color at the end lol.

Code is:
Code:
#message-box textarea {
color:#000;
}


Topic Maked Solved.

Eugeo Igvalt
Forumember

Male Posts : 287
Reputation : 17
Language : EN, SPA
Location : Puerto Rico

http://www.NewbForums.com

Back to top Go down

Solved Re: White Font problem

Post by Ramdaman on December 26th 2014, 8:30 pm

Oh yes I'm sorry about that. I cleared my cookies and cache and it reverted the editor to WYSIWYG mode, and I prefer it off for those reasons. Smile I'm glad I could help.

Topic solved and archived.

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 97
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum