The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forums not showing?

View previous topic View next topic Go down

Solved Forums not showing?

Post by Lunar Eclipse on January 14th 2015, 11:58 pm

Okay i run a clan forum the link http://nlight.forumotion.com/ and apperently what people my members are saying is that the forum will go black and will not show anything idk if this is a internet problem or a forum problem well it only happens to me when my internet goes slow so i was wondering if someone can help me if so thanks

Lunar Eclipse
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Soul on January 15th 2015, 12:02 am

Hello Lunar Eclipse,
Strange enough, when I click on your link, it is directing me to http://nlight.forumotion.com/login. I have tried to remove the /login but it keeps redirecting me to it and will all go black except for the background so this appears to be a forum issue and not an internet issue but I have no clue as to how this is fixed.

Soul
Forumember

Male Posts : 673
Reputation : 79
Language : English
Location : United States

http://adminvortex.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by SLGray on January 15th 2015, 12:40 am

How do you have the permissions set for the forums?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Lunar Eclipse on January 15th 2015, 12:51 am

Right now i have it set to you have to log in to see the forums because of a few issues with people but it just happen when i added a new CSS Scrip so i thought it may be that

Lunar Eclipse
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Soul on January 15th 2015, 12:55 am

Try removing the CSS Script that you just added. If this issue occurred after you added it, there might be the issue.

-James

Soul
Forumember

Male Posts : 673
Reputation : 79
Language : English
Location : United States

http://adminvortex.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Lunar Eclipse on January 15th 2015, 1:07 am

i did and it still caused the issue it

Lunar Eclipse
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Ikerepc on January 15th 2015, 9:36 am

Please give us test account without admin or mod permissions

Ikerepc
Active Poster

Male Posts : 1114
Reputation : 152
Language : Croatian, HTML, CSS, jQuery, JavaScript, PHP, SQL, Bascom, Python, C, FBD & LAD for PLC and more... Little English :D
Location : Around electronics and progmamming ;)

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by _Twisted_Mods_ on January 15th 2015, 10:02 am

look in your css for

Code:
img, a, embed, object, div, address, table, iframe, p, span, form, header, section, footer {
    display: none;
    border: 0px none;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
}

and remove display:none;

_Twisted_Mods_
Helper
Helper

Male Posts : 2032
Reputation : 302
Language : English
Location : Ms

http://liquidcode.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by Lunar Eclipse on January 16th 2015, 12:50 am

well there is over 1000 lines of css codes so um lol and what exactly do i do to that code

Lunar Eclipse
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by _Twisted_Mods_ on January 16th 2015, 5:33 am

well u marked this as solved so im nsure if u figured it out but if not copy and paste your css inside "
Code:
' tags and i will remove it for you and repost your css fixed

_Twisted_Mods_
Helper
Helper

Male Posts : 2032
Reputation : 302
Language : English
Location : Ms

http://liquidcode.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by APE on January 17th 2015, 11:23 pm

@Lunar Eclipse is this problem now solved ?
if it is please post solved in the topic and we will lock it and move it on.

If this is not solved let us know so we can change the icon, Remember only mark your topic as solved if it 100% solved.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8636
Reputation : 757
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forums not showing?

Post by APE on January 19th 2015, 1:13 am

Marked as solved
Topic solved and archived





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8636
Reputation : 757
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum