My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Go down

Solved My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by indofishclub on January 16th 2015, 3:37 am

My forum button HAVE PROBLEM AGAIN , NOW YOUTUBE ICON, HOST AN IMAGE , INSERT AN IMAGE cannot clik again.........tired about this



avatar
indofishclub
Forumember

Male Posts : 211
Reputation : 1
Language : english,indonesian
Location : Jakarta,Indonesian

http://indofishclub.forumid.net/

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by Guest on January 16th 2015, 3:39 am

Hello indofishclub,
Could your provide some more details about what you are having issues with?

-James

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by indofishclub on January 16th 2015, 4:25 am

@indofishclub wrote:My forum button HAVE PROBLEM AGAIN , NOW YOUTUBE ICON, HOST AN IMAGE , INSERT AN IMAGE cannot clik again.........tired about this



This picture very detailed bro, if click icon YOUTUBE ICON, HOST AN IMAGE , INSERT AN IMAGE , ETC is not working
avatar
indofishclub
Forumember

Male Posts : 211
Reputation : 1
Language : english,indonesian
Location : Jakarta,Indonesian

http://indofishclub.forumid.net/

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by SarkZKalie on January 16th 2015, 6:44 am

Could you pls provide your forum url with a test account?  Evil or Very Mad
avatar
SarkZKalie
Forumember

Male Posts : 741
Reputation : 111
Language : English

http://rotavn.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by SLGray on January 16th 2015, 6:50 am

Is this only happening in Chrome?  Are you using a mobile device, tablet, or desktop computer?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43129
Reputation : 3058
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by indofishclub on January 16th 2015, 7:47 am

@SLGray wrote:Is this only happening in Chrome?  Are you using a mobile device, tablet, or desktop computer?
all device Sl gray
avatar
indofishclub
Forumember

Male Posts : 211
Reputation : 1
Language : english,indonesian
Location : Jakarta,Indonesian

http://indofishclub.forumid.net/

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by indofishclub on January 16th 2015, 7:48 am

Oh i try normal again, problem solved and hope always solved , thank u all
avatar
indofishclub
Forumember

Male Posts : 211
Reputation : 1
Language : english,indonesian
Location : Jakarta,Indonesian

http://indofishclub.forumid.net/

Back to top Go down

Solved Re: My forum buton HAVE PROBLEM AGAIN

Post by APE on January 17th 2015, 11:19 pm

Topic solved and archived



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12118
Reputation : 1230
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum