The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum is not loading

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 10:18 pm

Hello,
I am not sure if it is in right category so sorry.

Anyway, i do not know what the problem is but lately i can't load my forum using Chrome. A few days before, it worked without problems but now it just doesn't load. I only see the background image. Before that happened, i couldn't even see a topic.

My members also said that they have problems with Chrome but not all.

I switched to Firefox and it worked without any problems. Only Firefox and Internet Explorer work so far.

Do you know what the problem is?

Thank you so much.

Edit 1: I found out that by deleting SM player, it loads normally on Chrome but on a topic [not all] where has youtube links it doesn't load. Only background image.

But when i add sm player, only firefox can load it but the problem is that it doesn't load sm player when i set it to not autoplay.

What can i do?

Edit 2: Not it doesn't load anything at all... sigh... i wish this wouldn't happen at all. My forum is total ruined.

I guess i can't do anything about it.. TT


Last edited by Lightening on January 20th 2015, 1:03 am; edited 1 time in total

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 19th 2015, 10:40 pm

please can you give us a link to your forum as your profile has a none FM site linked to it.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 10:54 pm

@APE wrote:please can you give us a link to your forum as your profile has a none FM site linked to it.

Yes here.I just deleted my link on my profile to stop the unknown persons.

LINK REMOVED (APE)

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 19th 2015, 10:58 pm

ok i have a problem with trying to see your forum it is not open to guests so i can not take a look at your problem and there for you will need to open the forum to Guests or pm me with a test account and password




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 11:04 pm

@APE wrote:ok i have a problem with trying to see your forum it is not open to guests so i can not take a look at your problem and there for you will need to open the forum to Guests or pm me with a test account and password

Ok i have set the media room thread as guest. You can visit now.

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 19th 2015, 11:22 pm

ok i see your problem have you added any codes in your forum in the last 24 to 48hrs ?

EDIT: here is a test run and found a code in your forum JavaScript is not working right in Google chrome




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 11:30 pm

@APE wrote:ok i see your problem have you added any codes in your forum in the last 24 to 48hrs ?

EDIT: here is a test run and found a code in your forum JavaScript is not working right in Google chrome

Lately i have added seamless player as widget. Not as javascript.

Is there any way to fix it?

Are there any errors codes?

Because on topic music it doesn't work on chrome.

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 19th 2015, 11:32 pm

Remove the music player and see if you still have the problem as it is a code that is still using java




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 11:38 pm

@APE wrote:Remove the music player and see if you still have the problem as it is a code that is still using java

Yes i have tried it before. After, i removed it worked on chrome but not on music topic.

Anyway, i suggested the members to use Firefox since it works.

Unless, there is a fix for sm so i can set it play on chrome too?

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 19th 2015, 11:41 pm

Not sure there is a fix from our end as its a browser problem and not the forum data it's self

sorry




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 19th 2015, 11:47 pm

@APE wrote:Not sure there is a fix from our end as its a browser problem and not the forum data it's self

sorry

No worries..

So did you find any more errors on my forum other than sm?

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 20th 2015, 12:15 am

Nope just that one that is running if you look on the screen shot your see the one code that is showing in yellow if you remove the music player i can tests it again to see if there is any other problems Wink




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 20th 2015, 12:47 am

@APE wrote:Nope just that one that is running if you look on the screen shot your see the one code that is showing in yellow if you remove the music player i can tests it again to see if there is any other problems Wink

Ok i have removed the music player. You can check now.

Thank you so much for your time and that you are helping me. I really appreciate it.

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 20th 2015, 12:52 am

That's Okay Not a problem that is what we are here for

After looking on your forum when it is removed there is no problems found.
The problem is 100% your music player,

Is this problem now solved for you ?




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by Lightening on January 20th 2015, 1:01 am

@APE wrote:That's Okay Not a problem that is what we are here for

After looking on your forum when it is removed there is no problems found.
The problem is 100% your music player,

Is this problem now solved for you ?
Thank you so much!

Strange.. google chrome now reads the music topic too.

Anyway, i want to add music player so until something new fix is added, i will put the music player back. What do you say?

Yes my problem is solved on this forum. My only problems are the avatars and music players now but i guess i can't ask anything about them.

Anyway, thank you once again.

Hello cheers

Lightening
Forumember

Posts : 32
Reputation : 1
Language : English / Greek

http://www.nolink.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum is not loading

Post by APE on January 20th 2015, 1:09 am

if you have a new problem please open a new topic Wink
it maybe down to google chrome trying to fix there problems we just don't know as we have no help from them here Sad

Topic solved and archived




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8618
Reputation : 751
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum