The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.

Create a free forum like this one.

Domain issue

View previous topic View next topic Go down

In progress Domain issue

Post by DundeeWargames on January 28th 2015, 12:57 pm

Technical Details

Forum version : phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : When trying to link my 123-reg domain name to the forum
Forum link :

Description of problem

Hi there,

I seem to be having quite a lot of trouble with connecting my forum to my external domain.

Here's what I have.

My domain and sub domain are from 123-reg for reference.

Currently my website from Wix is linked to my domain name:

I have a subdomain called which I would like to link to my forumotion forum but can't seem to do so.

I believe the issue may be something to do with this:

"To use the 123-reg DNS service, your domain must use the default 123-reg nameservers
Our systems have detected that uses the following nameservers:,"

I'm now concerned that I can't link my forum to my sub domain while my main domain is linked to my website.

Any help would be amazing.

Thank you.


New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Domain issue

Post by Leviosa on February 2nd 2015, 11:15 am

No help without your forum url
No support via private message


Female Posts : 15527
Reputation : 1585
Language : French, English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum