The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forums not loading

View previous topic View next topic Go down

Solved Forums not loading

Post by viankova on February 27th 2015, 11:54 am

First I want to apologize if this is not the right place but every forum I try to connect to is not opening. I can access only my forum which is on paid domain name.

For example I can load this address - http://www.deeper-than-blood.com/

but not this one - http://tiarabooks-official.bulgarianforum.net/
or this one - http://sedai.forumsline.com/forum
or this one - http://vampire-ladies.forumotion.com/

and so on with various different forums.

The picture below shows that I see when I try to load a different forum.




Can you please tell me what's wrong? I had to enter this support forum through a proxy server so it can load for me to post this.


Thank you.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: Forums not loading

Post by Derri on February 27th 2015, 12:05 pm

Do you know what the screenshot says? I don't speak greek.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Forums not loading

Post by viankova on February 27th 2015, 12:11 pm

It's not Greek. It's Bulgarian.

It's says Page cannot load. Server cannot load. Check the forum address, etc. In general it just says that the site is not loading.

I tried to delete cookies and cash memory and it still not loading. Though they load through proxy servers. It is how I now I access this support forum.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: Forums not loading

Post by brandon_g on February 27th 2015, 12:29 pm

You said your forum is fine.... wierd, have you tried using a different browser?


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5354
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums not loading

Post by viankova on February 27th 2015, 12:31 pm

Yes. I didn't load. But all is fine now. I don't know what happened but all of a sudden everything is loading. Weird.

You can lock this topic and mark it solved. Thank you guys.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: Forums not loading

Post by Derri on February 27th 2015, 12:38 pm

Topic solved and archived


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum