The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.

Create a free forum like this one.

Photo's not displaying

View previous topic View next topic Go down

Photo's not displaying

Post by Eugeo Igvalt on March 1st 2015, 5:00 pm

Hello, everyone.

It's been a while. I haven't been much active here due to that I migrated my Forum to IPB but I was asked to help in a Forumotion forum, so I'm back and in need of help.

I was made Admin of a forum and they seem to be having issues with their avatars and pics. This is what I get as shown in this screenshot

as you can see it appears as corrupted. At first I thought it was me cause I was on an old laptop but then today I log in in brand new laptop I bought 2 days ago and it's still happening. Thats when I knew something was up. If anyone can help me I'll be greatful. This forum I am in is phpbb3

Thanks in Advance.

Eugeo Igvalt

Male Posts : 287
Reputation : 17
Language : EN, SPA
Location : Puerto Rico

Back to top Go down

Re: Photo's not displaying

Post by brandon_g on March 1st 2015, 5:10 pm

Hello Eugeo,

I think you will be happy to know you are not (by a long shot) the only one with this problem. You should report your issue here (it has been turned into a makeshift report thread):

Hope this helps,

Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5223
Reputation : 486
Language : English
Location : USA

Back to top Go down

Re: Photo's not displaying

Post by SLGray on March 1st 2015, 11:23 pm

Since you posted in the other topic, this one will be locked.

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


Male Posts : 35910
Reputation : 2400
Language : English
Location : United States

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum