The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Help] The problem about the default Host used for uploading avatars, smilies

View previous topic View next topic Go down

[Help] The problem about the default Host used for uploading avatars, smilies

Post by ziinky on March 2nd 2015, 8:31 am

Hello all Admins and Members!

I'm a Newbie of ForuMotion but recently I've had a problem when I upload avatar and smilies to my forum. I'm describing it below:

Whenever I upload image at this:


The image which I choose to change my avatar becomes like this:


And the smilies become the same!
(Normal):


(After clicking "View the Smilies"): The smilies diedSad


In addition, when I copy the avatar link address or smilies, I have this link:http://r30.imgfast.net/users/...etc.. I know it is the default host to upload avatars and smilies.

Therefore, I registered and report problem. Because this is very important to my forum. I hope the Admins will fix it soon. Sad If I make any mistakes from this thread, pls answer me as this is the first time. Shocked

Besides this my forum: http://ziinky.forumvi.com

Thank you guys for reading,
Ziinky

ziinky
New Member

Male Posts : 1
Reputation : 1
Language : English, Vietnamese

http://ziinky.forumvi.com

Back to top Go down

Re: [Help] The problem about the default Host used for uploading avatars, smilies

Post by brandon_g on March 2nd 2015, 8:39 pm

Hello,

May you translate the screenshots for us?


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5344
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum