The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Cant use HTML in post

View previous topic View next topic Go down

Solved Cant use HTML in post

Post by Sliverback on March 24th 2015, 1:38 pm

I have allow HTML in post turned on in the Admin Panel but every time I make a post using HTML it automaticly disables HTML in posts.

I can preview the post and it works fine but when I post it it doesnt, Its shows all the HTML code.
I've tried to edit the post which doesnt work ethier and everytime I go the edit the post this comes up http://prntscr.com/6kq3nt I click it to allow HTML but as soon as I click send it automaticlly re-ticks itself.


Last edited by Sliverback on March 28th 2015, 2:39 am; edited 1 time in total

Sliverback
Forumember

Male Posts : 50
Reputation : 1
Language : English
Location : England

http://tcgonline.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by brandon_g on March 24th 2015, 2:45 pm

Hello,

You should use bbcode in posts whenever possible. I would suggest only using html when you need to insert scripts or when trying to accomplish something that can not be done with bbcode.


Are you trying to post a particular script or html code?
If so... may you post it here (using the tags)?

It may be that there could be errors with the code(s) or the html code be to simple (like using bold, italics, underling, etc tags, these can be done with bbcode).

Regards,
-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5358
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by Sliverback on March 24th 2015, 6:12 pm

Yeah I usally use BBcode for making topics/post but I dont thing is possible to do nofollow links in BBcode and thats the reason the I was using HTML.

Here is the code I was trying to us.

Code:

<div align="center">
          <a href="'https://www.cardmarket.eu/?utm_source=tcgonline&utm_medium=homepage&utm_campaign=banner_side" rel="nofollow" target="_blank" title="yugiohcardmarket.eu" <="" a="">
              <img title="CardMarket.eu" src="http://i.imgur.com/FghN2oz.png" /></a>
</div>

Sliverback
Forumember

Male Posts : 50
Reputation : 1
Language : English
Location : England

http://tcgonline.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by underestimated on March 24th 2015, 6:25 pm

did you allow HTML in your OWN profile as well? it has to be done in the admin panel and your account separately..

underestimated
Forumember

Posts : 32
Reputation : 2
Language : english, german
Location : germany

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by brandon_g on March 24th 2015, 9:19 pm

Did you close that image tag?

Code:
 
<img title="CardMarket.eu" src="http://i.imgur.com/FghN2oz.png" /></a>
</div>
Shouldn't there be a </img> or something along those lines to close it? I meant I do not if it affects anything, but shouldn't one always close an open thing with a closing tag? I am sure I read that somewhere.

Either way also check your profile like underestimated suggested.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5358
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by Sliverback on March 24th 2015, 11:24 pm

@underestimated wrote:did you allow HTML in your OWN profile as well? it has to be done in the admin panel and your account separately..

I've checked account settings and there nothing on account/profile settings that allows/disallows HTML code Confused

@brandon_g wrote:Did you close that image tag?

Code:
 
<img title="CardMarket.eu" src="http://i.imgur.com/FghN2oz.png" /></a>
</div>
Shouldn't there be a </img> or something along those lines to close it? I meant I do not if it affects anything, but shouldn't one always close an open thing with a closing tag? I am sure I read that somewhere.

Either way also check your profile like underestimated suggested.

-Brandon

Usually there do need closing that but this does not lol (Sorry im not technical enough to explain) Very Happy This is the same code I use for my Afilliate Links but with differant title + images and they work perfectly.

Sliverback
Forumember

Male Posts : 50
Reputation : 1
Language : English
Location : England

http://tcgonline.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by brandon_g on March 25th 2015, 12:27 am

Ah ok...


You could try clearing your browsers Cache and cookies and/or clearing the forum cookies.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5358
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by underestimated on March 25th 2015, 1:15 am

Did you edit the template? Cause you should find it here:
Profile > Preferences > Always allow HTML

underestimated
Forumember

Posts : 32
Reputation : 2
Language : english, german
Location : germany

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by Sliverback on March 25th 2015, 3:21 pm

Yeah it is all turned on to allow HTML posts.

It's works fine when I preview post the problem is when I submit the post.

Sliverback
Forumember

Male Posts : 50
Reputation : 1
Language : English
Location : England

http://tcgonline.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by brandon_g on March 25th 2015, 3:31 pm

Have you tried using a different browser or clearing your cache and cookies as well as the forum cookies?

You could also try un ticking allow html in posts in the acp then re-ticking it... maybe it will reset it on the server.
-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5358
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Cant use HTML in post

Post by Ange Tuteur on March 26th 2015, 2:26 am

If it works fine on preview, but not posting it's most likely because you're disabling HTML for that post. Check this topic for enabling HTML : http://help.forumotion.com/t35636-enabling-html

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum