The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Some signatures showing in old posts/absent in new ones

View previous topic View next topic Go down

Some signatures showing in old posts/absent in new ones

Post by Yowaiseishin Hiroshinji on May 10th 2015, 6:31 pm

Technical Details

Forum version : phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : after adding a signature for another Administrator
Forum link : http://greatsupersaviorteam.forumactif.org/

Description of problem

Hello everyone.

I have read all posts related to signatures before and I seem to be in a pinch that has not been solved here yet.

Part 1: One of the Administrators had her Birthday today so I (as an Admin too) decided to edit her profile and create a signature for her.

I have enabled signatures for all Members in the ACP;
she has ticked the box "always attach my Signature" in her Profile section in the ACP;
from what I have read on here beforehand, her sig being brand-new should only appear in new posts and not in the old ones unless she herself edits these old posts.

Problem is: her signature does show in old posts that appear to be random (different topics, yet not on all posts in said topics, not considering anything like post age). Which shouldn't be since they're old posts and have to be edited to allow that sig display.

Part 2: For 2 other Admins, signature was added by them some time ago, and it stopped showing in some posts. Especially in one topic, it shows on one post but doesn't in any of those following.
I've read something about topic title's length but it doesn't seem to be the issue here (sig shows in both long-name topics and short-name ones; plus it both shows and is absent in the same topic).
For one of the other Admins it showed on Feb 13th, however didn't on March 6th and so on.

I'll wholeheartedly welcome help from anyone dropping by.

Take care,
See you around.

Your debtful, Hiro.

Yowaiseishin Hiroshinji
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 1
Language : English, French
Location : Face held close to the keyboard

Back to top Go down

Re: Some signatures showing in old posts/absent in new ones

Post by Sir. Mayo on May 11th 2015, 3:14 pm

Hello,


You would have to go to each post and update it separately, or not at all. The new ones do not apply to older posts. I have had similar issues before, with the signatures not displaying.
you can suggest a suggestion to update the signatures when changed in the following thread:
http://help.forumotion.com/f30-suggestions-for-your-forums

Sir. Mayo
Forumember

Male Posts : 963
Reputation : 85
Language : English, Some french.
Location : Working 11Pm-7Am EST I will try to respond ASAP

http://sir-mayo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Some signatures showing in old posts/absent in new ones

Post by Yowaiseishin Hiroshinji on May 18th 2015, 10:37 am

Hi!

Hm I see. Seems like I'm stuck with editing every piece again

Thanks for your help Smile

Yowaiseishin Hiroshinji
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 1
Language : English, French
Location : Face held close to the keyboard

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum