The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem setting up forum

View previous topic View next topic Go down

Problem setting up forum

Post by JRP on May 11th 2015, 11:47 am

Hi. I am trying to set up my forum but it says the name is taken ( yet when I search the name on google it says it doesn't exist) and it also says my email address is already in use. I've tried several times and wonder if the first attempt registered somehow (hence the forum name coming up as taken). I can't find an admin contact and can't PM an admin as I have to post first. Stumped and would appreciate advice!

JRP
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

http://admin@reproductive-solutions.com

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by brandon_g on May 11th 2015, 12:48 pm

Hello,

You can now send pms, so you can now contact someone for help if need be Wink.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5140
Reputation : 478
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by JRP on May 11th 2015, 1:07 pm

Thanks Brandon- I have no idea who I should PM though!

JRP
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

http://admin@reproductive-solutions.com

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by Nemo on May 11th 2015, 1:44 pm

Hello @JRP,

There is no need to send a private message to anyone unless you are told so.
You will have to wait for an answer from someone who can solve your issue.

Hello

Nemo
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 991
Reputation : 99
Language : Greek, English, French

http://www.helpgr.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by brandon_g on May 11th 2015, 1:56 pm

Meanwhile, may you provide the email addresses and url you were trying to use.


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5140
Reputation : 478
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by Sir. Mayo on May 11th 2015, 3:17 pm

@brandon_g wrote:Meanwhile, may you provide the email addresses and url you were trying to use.
Just the urls will work, Email address will get edited by moderators.


Please note that if the url is in all caps it may appear as taken try it in lowercase first.
So one else had this issue and putting it in lowercase helped fix it for them.

Sir. Mayo
Forumember

Male Posts : 960
Reputation : 84
Language : English, Some french.
Location : Working 11Pm-7Am EST I will try to respond ASAP

http://sir-mayo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by brandon_g on May 13th 2015, 2:56 pm

I meant the email by pm of course Very Happy. I would never recommend someone publicly post their email address.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5140
Reputation : 478
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Problem setting up forum

Post by JRP on May 13th 2015, 3:26 pm

Ah thanks Smile yes I was worried about posting my info publicly Smile

JRP
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

http://admin@reproductive-solutions.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum