The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Servimg and Imgfast asking password?

View previous topic View next topic Go down

Solved Servimg and Imgfast asking password?

Post by Van-Helsing on June 8th 2015, 2:49 pm

Hello
I am facing a strange problem while refreshing my forum page servimg and imgfast asking for username and password




Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Support forums: Password protected images?

Post by JScript on June 8th 2015, 2:52 pm

Support forums with password protected images ?!

Yes, look at the images below:




JS

JScript
Forumember

Male Posts : 741
Reputation : 168
Language : PT-BR, EN
Location : Brazil

http://jscript.forumeiros.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by DVAted on June 8th 2015, 2:54 pm

I have this same problem
it's very troubling

a member remarked about it about 4 hours ago but it didn't happen to me
now it's happening to me too, and many other members

I'm glad it's not a bug just on my site, and I'm trusting you guys will solve it quickly Wink

DVAted
Forumember

Posts : 50
Reputation : 3
Language : English

http://gunetwork.org

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by DVAted on June 8th 2015, 2:55 pm

same issue on my topic and here it has been mentioned as well
http://help.forumotion.com/t141098-servimg-and-imgfast-asking-password

I hope we get rid of it quickly

edit: k no probz


Last edited by DVAted on June 8th 2015, 9:24 pm; edited 1 time in total

DVAted
Forumember

Posts : 50
Reputation : 3
Language : English

http://gunetwork.org

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by Van-Helsing on June 8th 2015, 2:57 pm

Now the problem is appearing in all forumotion forums:(

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by kaykay on June 8th 2015, 3:00 pm

Same here. I'm getting it on my own forum and it's also happening here on the Support Forum.

It really is very, very annoying.

kaykay
New Member

Female Posts : 21
Reputation : 2
Language : English
Location : London

http://krazykats.forumotion.co.uk

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by JScript on June 8th 2015, 3:09 pm

Yes, confirmed! This is happening in various forums who use these image servers ...

Moderator: Please remove this post or merge threads, thank you.
Done!

JS


Last edited by JScript on June 8th 2015, 8:34 pm; edited 1 time in total

JScript
Forumember

Male Posts : 741
Reputation : 168
Language : PT-BR, EN
Location : Brazil

http://jscript.forumeiros.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by SLGray on June 8th 2015, 8:20 pm

@DVAted wrote:same issue on my topic and here it has been mentioned as well
http://help.forumotion.com/t141098-servimg-and-imgfast-asking-password

I hope we get rid of it quickly
Please don't use bold or color and keep to the default text. This is reserved for the staff for moderation.

Topics Merged


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36692
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by brandon_g on June 8th 2015, 9:11 pm

I havent has this issue yet? Does it only apply to computers? Because on my phone I dont have any problems. I will ask around with some of my staff who use pc's if they have the problem.


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5355
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by JScript on June 8th 2015, 9:14 pm

@brandon_g
I noticed that during the rest of the day the issue no longer appeared!

JS

JScript
Forumember

Male Posts : 741
Reputation : 168
Language : PT-BR, EN
Location : Brazil

http://jscript.forumeiros.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by Van-Helsing on June 8th 2015, 9:31 pm

Hello dear all,
Yes the problem seems solved but lets wait for the next few hours if it appears again.

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by brandon_g on June 8th 2015, 9:33 pm

Maybe it was just a temporary glitch or hiccup Smile.


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5355
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by Niko on June 12th 2015, 12:46 pm

Hello friends,

I can tell you that there was this problem on the 8th of June. It has been solved the day after by our technicians.

so, it is solved for me Very Happy

Niko
Hyperactive

Male Posts : 2298
Reputation : 97
Language : English, French, Italian, Spanish, Latin

https://www.translationscloud.com/?utm_source=forumotion&utm

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by brandon_g on June 12th 2015, 1:06 pm

Thanks for the info @Niko ! Do you work for forumotion or is it just the French Forum that the techs tell u everything?


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5355
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by Van-Helsing on June 12th 2015, 1:42 pm

Hello dear all,
Yes the problem was solved the same day, it was a temporary global problem.
I marked it as solved now.

Best Regards,
Black-Shadow.

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg and Imgfast asking password?

Post by SLGray on June 12th 2015, 7:24 pm

Topic solved and archived


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36692
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum