The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum not working

View previous topic View next topic Go down

Forum not working

Post by betternot102 on June 19th 2015, 3:06 pm

Whenever I try to open my forum, which has been running for around three years, all I get is a blank white page with the words:

Critical Error

Could not query config information

I would really appreciate any help as I really don't want to lose the information on the forum. Anyway, here's the link:
http://medievalinop.forumotion.com/

betternot102
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : english

http://medievalinop.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Forum not working

Post by Derri on June 19th 2015, 3:28 pm

Hi,

Please see this thread about the on-going issue.http://help.forumotion.com/t141398-critical-error#962749

It has been reported to our technicians and they're working on it.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum