The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Problem

View previous topic View next topic Go down

Forum Problem

Post by Globe Administrator on June 25th 2015, 12:01 pm

Hello, the problem of my PunBB is that, for instance, when one gets notified (eg: Notification (1), it ought to show the reason why the person was notified, for instance ( Globe Administrator has posted in a watched topic) , but it isn't showing in mine. It just shows just the "Notification (1). Both in my forum and here on the support forum, but I was surprise this morning when I was the reason of been notified on the support forum. It doesn't work on my PunBB forum. I mean up where it usually stay on pages not in the toolsbar in profiles. Help pls. My URL is niceplug.niceboard.com


Last edited by Ange Tuteur on June 25th 2015, 6:23 pm; edited 4 times in total (Reason for editing : remove non-breaking spaces)

Globe Administrator
Forumember

Posts : 92
Reputation : 1
Language : English, Igbo, Pidgin, Yoruba

http://niceplug.niceboard.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Derri on June 25th 2015, 1:22 pm

Hi,

Can you please explain your problem fully before posting. Quite often I'm seeing you post half messages, then later on you edit them with a complete message. Its confusing for us to try and help you when you only post unfinished messages.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Zzbaivong on June 25th 2015, 2:05 pm

I see that there is a text format error.
  • My browser: Firefox 38.0.1
  • My Os: Linux Mint Debian Edition 2





Zzbaivong
Forumember

Posts : 78
Reputation : 42
Language : Javascript ^^

http://devs.forumvi.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Derri on June 25th 2015, 2:22 pm

@Zzbaivong wrote:I see that there is a text format error.

  • My browser: Firefox 38.0.1
  • My Os: Linux Mint Debian Edition 2





I'll report this to our Pro Admin, as I also have this error.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Globe Administrator on June 25th 2015, 3:59 pm

Ialwayspostafulltext.It'scompleteinmyscreenview.Maybeit'sfromtheforum

Globe Administrator
Forumember

Posts : 92
Reputation : 1
Language : English, Igbo, Pidgin, Yoruba

http://niceplug.niceboard.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by brandon_g on June 25th 2015, 5:46 pm

@Derri wrote:Hi,

Can you please explain your problem fully before posting. Quite often I'm seeing you post half messages, then later on you edit them with a complete message. Its confusing for us to try and help you when you only post unfinished messages.


@Derri

I admit I have seen this happen on various threads by various users. Could it be a tech issue with FM or the support forum?

-Brandon

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5140
Reputation : 478
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

re

Post by Globe Administrator on June 25th 2015, 6:08 pm

@brandon_g wrote:
@Derri wrote:Hi,

Can you please explain your problem fully before posting. Quite often I'm seeing you post half messages, then later on you edit them with a complete message. Its confusing for us to try and help you when you only post unfinished messages.


@Derri

I admit I have seen this happen on various threads by various users. Could it be a tech issue with FM or the support forum?

-Brandon
, THANK YOU, Brandon for testifying to the fact. On my screen, it's complete. SLGray complained that a time ago too

Globe Administrator
Forumember

Posts : 92
Reputation : 1
Language : English, Igbo, Pidgin, Yoruba

http://niceplug.niceboard.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Ange Tuteur on June 25th 2015, 6:26 pm

The problem occurred because the first post contained non-breaking spaces ( NBSP ) as normal spaces. NBSP's prevent normal line wrapping which caused his message to be cut off. Whatever device you used to post that message is using an incorrect spacing method for traditional messaging.

Let's continue on with the first post then, shall we ? Smile

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Globe Administrator on June 25th 2015, 6:34 pm

Ok, alright, bring it on. I'm all eyes.

Globe Administrator
Forumember

Posts : 92
Reputation : 1
Language : English, Igbo, Pidgin, Yoruba

http://niceplug.niceboard.com

Back to top Go down

Re: Forum Problem

Post by Globe Administrator on June 28th 2015, 10:50 am

Bump

Globe Administrator
Forumember

Posts : 92
Reputation : 1
Language : English, Igbo, Pidgin, Yoruba

http://niceplug.niceboard.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum