Not returning to topic after a post

Go down

Not returning to topic after a post

Post by multiverse on July 5th 2015, 1:52 am

when posting from quick reply, the topic is not redirecting back to the topic. just stays on the information page. it used to be there for like 5 seconds or whatever, then redirect automatically.

need this to return please.

edit: this is a global issue as it just did it here too when i made this topic. never used to do that before here.

edit 2: doing the same on editing a message as well. both here and my website.

multiverse
Forumember

Posts : 135
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Not returning to topic after a post

Post by Derri on July 5th 2015, 3:07 am

Hello,

I just ran some tests as I normally don't wait and click a shortcut to return me to another page, so I did some tests and I'm not getting this issue.

Have you tried using another browser and clearing the cache of the one you're using?

We have been having some loading issues so perhaps it was down to that and now it might have been fixed.
avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8712
Reputation : 628
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Re: Not returning to topic after a post

Post by multiverse on July 5th 2015, 4:09 pm

this is not a cache thing. i closed the browser to open up an all-new one and it still does this. it is a functionality with firefox thing affecting your entire server as proven by how it happens here and at my website.

http://mugenmultiverse.fanbb.net/forum

please fix this

multiverse
Forumember

Posts : 135
Reputation : 1

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum