The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forums Running Slow

View previous topic View next topic Go down

Solved Forums Running Slow

Post by brandon_g on July 8th 2015, 11:37 pm

Is it just me or are forumotion sites running a little slow again tonight?


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Derri on July 9th 2015, 12:51 am

@Brandon_g I split your post into its own topic

I believe we have some slowdowns, especially servimg loading slowly but so far it seems to hold.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Bazinga! on July 9th 2015, 12:53 am

I'm having this same problem. I wasn't having this problem earlier but it has started up just now.

Bazinga!
Forumember

Female Posts : 669
Reputation : 29
Language : U. S. English
Location : U. S. A.

http://fairytale.crazy4us.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Derri on July 9th 2015, 12:57 am

Yes it appears to be happening infrequently. Unfortunately I don't have any information.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Spottedflight on July 9th 2015, 1:26 am

Ive had this problem too. Both yesterday and today. Yesterday I thought it mightve been the amount of people on the chat at the same time but today there are only 4 of us on the whole site at the moment and its doing the same thing.

Spottedflight
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : English
Location : I am 9 years old actually!

http://warriorclan.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Bazinga! on July 9th 2015, 1:31 am

Well, mine started working normally again. Like Derri mentioned, it's been kind of infrequent.

Bazinga!
Forumember

Female Posts : 669
Reputation : 29
Language : U. S. English
Location : U. S. A.

http://fairytale.crazy4us.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by brandon_g on July 9th 2015, 6:40 am

Just wanted to say that it seemed to be a temporary issue, a minute after I posted it, it seemed to return to normal. All seems fine now. Yes does seem to change its mind a lot.


-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by SLGray on July 9th 2015, 6:45 am

Well for me it (support forum) is still acting up now.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by baldy on July 9th 2015, 7:54 am

Our forum is also running very slow this morning.

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Myrm on July 9th 2015, 8:43 am

Running vary slow, both this support forum and the forum I'm co-admin at.

Sad

Myrm
Forumember

Posts : 28
Reputation : 1
Language : Swedish, English

http://thebugforum.omgforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Fish1969 on July 9th 2015, 8:46 am

Same to me since yesterday evening...
It seems that every forum has this problem

Fish1969
New Member

Male Posts : 14
Reputation : 1
Language : English, German, Spain

http://www.der-lustige-modellbauer.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Leviosa on July 9th 2015, 9:23 am

Hello dear members

As announced in this topic, maintenances pages and slowdowns were planned. As our technicians are working on servers, we don't have other choices Sad We understand it is very annoying for you, but be sure the goal is to perform the service!

Thanks for your understanding


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by brandon_g on July 9th 2015, 5:40 pm

Thanks for the info Buttercup. We just weren't sure if it was attributed to the recent issues or not. Glad to see its not. I for one can be patient, I already made my members aware of possible slowdowns, so we are all good.


Thanks for everything so far.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Leviosa on July 10th 2015, 10:31 am

Your welcome Smile I hope all issues will be solved sooner Smile Thanks for your trust :rose:


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by brandon_g on July 14th 2015, 4:30 pm

Ok good to know, thanks for the clarifaction, might as well consider this solved. Smile


-Brandon

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forums Running Slow

Post by Sir Chivas™ on July 14th 2015, 4:37 pm

Topic solved and archived.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum