The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

View previous topic View next topic Go down

Solved no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by azwiz on August 6th 2015, 9:44 pm

Technical Details

Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : I just installed Windows 10 . Tried to log into my forum with the correct info . said I was wrong
Forum link : http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Description of problem

I was denied access , wrong username and password . Tried to change password . said I needed to turn off disallow in my founders tools . went there used my different log in info . which I have handy because this same thing happened a couple months ago . Said wrong username and password . Not sure what the exact next step ? PM one of you some info ? My email is EMAIL REMOVED my founders email is EMAIL REMOVED The passwords are also different . Pleas email me what to do next .


Last edited by APE on August 6th 2015, 10:37 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Email address removed by APE)

azwiz
Forumember

Male Posts : 409
Reputation : 6
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by azwiz on August 6th 2015, 9:48 pm

not sure if the browser has anything to do with it . First tried edge ( new ) then tried Maxthon my usual default .

azwiz
Forumember

Male Posts : 409
Reputation : 6
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by APE on August 6th 2015, 10:40 pm

@azwiz

Please Do not put your Email address in the public forum if we ask for an Email address you can give this to staff members only in a PM

Try and use firefox and see if you can get in





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8636
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by azwiz on August 6th 2015, 10:53 pm

@APE wrote:@azwiz

Please Do not put your Email address in the public forum if we ask for an Email address you can give this to staff members only in a PM

Try and use firefox and see if you can get in
    Sorry about the emails . I completely forgot . They are far from private I think a quarter of the world already knows them . But I forgot that is not allowed here . I won't do it again 

  Ok . I now have dug out my desktop . Which still has win7 . I am able to log in to my forum as though nothing ever happened . I logged back out . Attempted again on the win 10 laptop . Same info . No access . You think if I install a new browser on a new windows 10 oper. sys . That a new ( firefox ) browser would interpret it correctly ? Have never even used firefox . I was planning on using the new win10 edge browser
  If you message me back and confirm you still think I should try fire fox . I will . I need to find out why win 10 is not allowing my correct info . somehow . .

azwiz
Forumember

Male Posts : 409
Reputation : 6
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by azwiz on August 7th 2015, 4:17 am

This has been solved . 
  
  Thank you

  Paul

azwiz
Forumember

Male Posts : 409
Reputation : 6
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: no access to forum or utility or founder tools After my Windows 10 install

Post by Leviosa on August 7th 2015, 9:25 am

Topic solved and archived


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum