The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

New Post/Reply Icon

View previous topic View next topic Go down

In progress New Post/Reply Icon

Post by Kodiak1972 on November 9th 2015, 2:46 am

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : within the last week or two
Forum link : http://wtainc.forumotion.com

Description of problem

I'm not seeing the new post or reply to post icon on the forum much lately. Its suppose to change from a white circle to a blue cirlce. It did pop up a couple times but not very often. Its causing me to miss posts and members replys. I'm guessing its happening to other members but I just asked to make sure.

Kodiak1972
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : English

http://wtainc.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: New Post/Reply Icon

Post by SLGray on November 9th 2015, 3:56 am

Is this occurring on all devices?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: New Post/Reply Icon

Post by Kodiak1972 on November 9th 2015, 11:58 pm

Sorta....

On my Nexus 5 running Firebird browser this morning it wasn't showing the new post icon. I checked Chrome and it also wasn't showing it. Later today on Firebird browser it showed several new post (recently posted). On my IE11 browser on my PC the other day it was showing recent posts that I had made from my phone but not others peoples.

One person on the forum said it all seemed to be working for him.

Going to pay attention to IE11 and see if its showing new post icon now that my phone seems to be showing them.

Really not sure what the common denominator is.


Kodiak1972
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : English

http://wtainc.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: New Post/Reply Icon

Post by APE on November 10th 2015, 12:09 am

Clear your browser data and see if you still have the problem.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: New Post/Reply Icon

Post by Kodiak1972 on November 10th 2015, 12:41 am

on Firebird browser cleared cache - didn't seem to do anything. Cleared cookies and I now see a new post.

Checked IE11 but didn't clear anything and I can see to new post that was also seen on Firebird browser.


Kodiak1972
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : English

http://wtainc.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: New Post/Reply Icon

Post by APE on November 10th 2015, 2:52 am

it looks to me it could be the speed of your internet or a problem with your flash player

make sure your browsers are all up to date and make sure your flash player is also up to date.

other then that i can not see any more we can do as its not a big problem to all your members and our members.

if this is solved please Click your solved button at the top of your first post.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum