The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Newly made thread "disappears"

View previous topic View next topic Go down

Newly made thread "disappears"

Post by Awesomeblossom on November 15th 2015, 12:56 am

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i68.servimg.com/u/f68/18/58/65/40/help10.png
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : When I first posted the thread
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

I was online with three other members. I was making a thread for a roleplay, because we like that sort of thing. Nothing happened while I was making it, but upon being submitted, the content appeared for just a second, then it went completely blank, as seen in the image. The problem was happening for myself and two of the three other members.
So I asked the unaffected member to change a few things and submit the thread, hoping it would work. When I clicked on the thread, it was still blank. Once again, all members (including myself) are affected except the aforementioned unaffected member.
This problem is not happening for threads that were made before this moment.

Awesomeblossom
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

http://entertheforest.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Newly made thread "disappears"

Post by brandon_g on November 15th 2015, 3:02 am

Hello,

Have you tried refreshing the page when this happens? Have you tried from any other browsers?

-Brandon


Last edited by brandon_g on November 15th 2015, 5:17 am; edited 1 time in total


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5357
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Newly made thread "disappears"

Post by Awesomeblossom on November 15th 2015, 3:34 am

@brandon_g wrote:Hello,

Have you tried refreshing the page when this happened? Have you tried from any other browsers?

-Brandon

I've refreshed multiple times, and I tried Mozilla Firefox, but it still didn't work.

Awesomeblossom
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

http://entertheforest.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Newly made thread "disappears"

Post by SLGray on November 15th 2015, 4:43 am

If guests can see this topic, please post the link to it.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Newly made thread "disappears"

Post by Hagoromo Otsutsuki on November 15th 2015, 5:56 am

Did you add any unwanted codes???

Hagoromo Otsutsuki
Forumember

Male Posts : 528
Reputation : 21
Language : English
Location : Heaven

http://naruto-omniverse.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Newly made thread "disappears"

Post by SLGray on November 15th 2015, 6:06 am

For the members who are having this issue, are they using mobile devices?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum