The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Logo missing?

View previous topic View next topic Go down

Solved Logo missing?

Post by saintayanami on December 18th 2015, 7:12 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : when i checked the forum, logo is missing using all browsers, asked others and having same problem
Forum link : http://ccgforum.hotgoo.net/forum

Description of problem

Hello there good day!

Idk if i posted in the correct department but I'm currently mind boggled on how my forum's logo vanished suddenly.
If this helps in discovering why, here's my code

Code:

/*Category Image*/
    .forabg, .forumbg {
    background-color: #214dc1;
    background-image: url("http://i58.tinypic.com/2vwdxc1.png");
}
/*Toolbar Image*/
    #fa_toolbar, #fa_toolbar_hidden {background: url('http://i58.tinypic.com/2vwdxc1.png');}
/*Logo & NavBar Coding*/
#logo {
    padding: 0px !important;
    }
   { display:block !important }

    .headerbar {
    -webkit-border-radius: 6px;
    -moz-border-radius: 6px;
    border-radius: 6px;
    border: 1px solid #1A61C5;
    margin-bottom: 0px !important;
    border-bottom: 1px solid #1A61C5;
    }

    .linklist.navlinks {
    background: #306AD0 !important;
    border: 1px solid #1A61C5;
    border-top: 1px solid #1A61C5;
    border-radius: 0 0 6px 6px;
    -moz-border-radius: 0 0 6px 6px;
    -webkit-border-radius: 0 0 6px 6px;
    }

    .navbar .inner span.corners-top {display: none;}

    .linklist.navlinks a {
    border-radius: 5px;
    color: #FEFDF3;
    padding: 4px;
    text-shadow: 1px 1px 1px #222222;
    }

    .linklist.navlinks a:hover {
    background: #2840AB;
    color: #9FE0FF;
    padding: 4px;
    -moz-box-shadow:inset 10px 10px 5px #CF2F2F;
    -webkit-box-shadow: 10px 10px 5px #CF2F2F;
    box-shadow:inset 1px 1px 1px #000000;
    }
/*SearchBar Disabled*/
 .navbar #search{display:none;}
/*CB Name*/
        h2.chatbox-title:after { content: "CCG Chat"; }
        a.chat-title { display: none;
}
/*Chatbox Typing Box Colors*/
#message {
background-color: #FFFFF5 !important;
color: #4A4931;
}
/*Cursor*/
            body {cursor: url(http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/blue-light1.gif), progress;}
       
            A:hover{cursor: url(http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/blue-light1.gif), progress;}


/* Quote, Code, & Spoiler Code */
dl.codebox {
font-size: 1em;
padding: 3px;
background-image: url("http://i60.tinypic.com/2ldevpl.png");
background-color: #d2d2b8;
background-repeat: repeat-x;
border: 1px solid #605656;
-moz-border-radius: 15px;
border-radius: 6px;
  -webkit-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
     -moz-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
           box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
}
blockquote {
font-size: 1em;
padding: 3px;
background-image: url("http://i60.tinypic.com/sxom6r.png");
background-color: #605656;
background-repeat: repeat , no-repeat, no-repeat;
border: 1px solid #FFFFF5;
background-position: 1px , 820px;
-moz-border-radius: 15px;
border-radius: 6px;
-webkit-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
-moz-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
}
      dl.codebox dt { border-bottom:1px solid #605656; }
    dl.codebox code { color:#605656; }


Last edited by saintayanami on December 22nd 2015, 7:42 am; edited 1 time in total

saintayanami
New Member

Male Posts : 2
Reputation : 2
Language : english
Location : Cebu City, Philippines

http://ccgforum.hotgoo.net/forum

Back to top Go down

Solved Re: Logo missing?

Post by SLGray on December 18th 2015, 7:22 pm

What did you do right before this issue occurred?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Logo missing?

Post by Music Daisuki on December 18th 2015, 8:04 pm

Looks like nothing problem there Try check your logo at AP->Display->Pics management->Advanced Mode at Forum Main logo section there bwi

Music Daisuki
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

http://musicdaisuki.top-talk.com/

Back to top Go down

Solved Re: Logo missing?

Post by SLGray on December 19th 2015, 2:29 am

Is this the image you are referring to:


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Logo missing?

Post by saintayanami on December 22nd 2015, 7:41 am

somehow the issue resolved itself :v, maybe there was an area net problem that caused it.. thanks guys for the responses <3

saintayanami
New Member

Male Posts : 2
Reputation : 2
Language : english
Location : Cebu City, Philippines

http://ccgforum.hotgoo.net/forum

Back to top Go down

Solved Re: Logo missing?

Post by APE on December 22nd 2015, 2:36 pm

As the problem fixed it's self i will recycle the post





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8333
Reputation : 718
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum