The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Backround not showing+Blue Color around banner

View previous topic View next topic Go down

Solved Backround not showing+Blue Color around banner

Post by Swagbito on January 10th 2016, 8:39 am

My site: http://narutoborutogenesis.forumotion.com

My username is Atarashi if you are wondering.

My problem is that 1. The background we set is not showing, but if you look closely it is showing on the VERY outside border. 2. The banner has a blue area around it I dont like. I would like this to go away.


Last edited by Swagbito on January 10th 2016, 11:04 am; edited 1 time in total

Swagbito
Forumember

Posts : 176
Reputation : 4
Language : English & Japanese

http://rubbershinobi.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by 10spetter10 on January 10th 2016, 9:56 am

  1. You just see a bit of your background because your forum fills almost the whole page. When you change the width of your forum to ... say 80%, you will see a lot more of your background. You can change this by ACP(Admin Control Panel) > General > Forum > Configuration > Pages structure > Forum width (number or %)

    Or you can make the white background of your forum transparent, but that doesn't look that good.

  2. That blue around your banner is called the header background. This is an combination of a background-color and a background-image. If you want to change them go to 'ACP(Admin Control Panel) > Display > Pictures and Colors > Colors > CSS Stylesheet' and 'ACP(Admin Control Panel) > Display > Pictures and Colors > Pics management > General / explore'

10spetter10
Forumember

Posts : 195
Reputation : 81
Language : Dutch

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by Swagbito on January 10th 2016, 10:02 am

The first one didnt do anything. I even set it to 5 and then 0 and it looks the same. You didnt elaborate exactly what to do on the second.

Swagbito
Forumember

Posts : 176
Reputation : 4
Language : English & Japanese

http://rubbershinobi.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by 10spetter10 on January 10th 2016, 10:43 am

  1. When I go to your forum now, I can see the gray background-image you selected:


  2. Oke, my guess is that you want it transparent so you need to insert a transparent image like:
    Code:
    http://illiweb.com/fa/empty.gif

    For the color was I a bit quick, you can do it without css. Go to the color managment and search for 'Header background color' then change the value to a single space ' '.

10spetter10
Forumember

Posts : 195
Reputation : 81
Language : Dutch

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by Swagbito on January 10th 2016, 10:52 am

Ok so the first problem was just because I couldnt see it on mobile.
The second problem is sorta fixed, I was able to take out some blue but there is still some there.

Swagbito
Forumember

Posts : 176
Reputation : 4
Language : English & Japanese

http://rubbershinobi.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by 10spetter10 on January 10th 2016, 10:56 am

Don't forget to use the transparent image as background-image of your header. Wink

ACP(Admin Control Panel) > Display > Pictures and Colors > Pics management > General / explore > Header background image :
Code:
http://illiweb.com/fa/empty.gif

10spetter10
Forumember

Posts : 195
Reputation : 81
Language : Dutch

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by Swagbito on January 10th 2016, 11:04 am

It works! Thanks Smile

Swagbito
Forumember

Posts : 176
Reputation : 4
Language : English & Japanese

http://rubbershinobi.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Backround not showing+Blue Color around banner

Post by APE on January 10th 2016, 7:33 pm

Topic solved and archived





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8326
Reputation : 717
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum