The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Loss of forum address

View previous topic View next topic Go down

Solved Loss of forum address

Post by Kdreml on February 4th 2016, 7:59 pm

I recently removed the custom domain name from my forum and the internet crashed before it gave me a default one. now I can not get access to my forum using my old forum address or the paid one I had.

Kdreml
New Member

Posts : 17
Reputation : 1
Language : English

http://Unitedhorde.com

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by SLGray on February 4th 2016, 8:41 pm

Please post your forum's link.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by Kdreml on February 4th 2016, 8:47 pm

@SLGray wrote:Please post your forum's link.



It is Unitedhorde.wow-wars.com

It is not working at the moment. I went to my founders controls and it still says that address is valid.

Kdreml
New Member

Posts : 17
Reputation : 1
Language : English

http://Unitedhorde.com

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by SLGray on February 4th 2016, 8:52 pm

Your forum loads fine for me: http://unitedhorde.wow-wars.com/ .

Try this: clear your browser's cache.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by APE on February 4th 2016, 10:41 pm

there has been a problem with some forums getting blocked by google chrome i would ask you to try some other browser like firefox to see if you can see your forum.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by Kdreml on February 4th 2016, 11:22 pm

@SLGray wrote:Your forum loads fine for me: http://unitedhorde.wow-wars.com/ .

Try this: clear your browser's cache.


Thanks guys, It is fixed. It may have been due to me deleting the Godaddy domain it was connected to.

Kdreml
New Member

Posts : 17
Reputation : 1
Language : English

http://Unitedhorde.com

Back to top Go down

Solved Re: Loss of forum address

Post by APE on February 4th 2016, 11:36 pm

Your welcome

Topic solved and archived





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum