The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Embedded Tweets are not Working Correctly

View previous topic View next topic Go down

Solved Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by SLGray on February 9th 2016, 1:24 am

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://themes.forumotion.com/

Description of problem

I tried to embedded a Tweet from Twitter, but it did not work correctly. I tried the code @Ange Tuteur posted in this topic: http://help.forumotion.com/t145791-how-can-i-embed-twitter-s-twets-in-topics#999277 . I notice that when I edit the post with the embedded Tweet most of the code is gone. The embedded Tweet is only showing the text of the Tweet.

SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35669
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by Ange Tuteur on February 9th 2016, 12:15 pm

It appears to be working. You're referring to this forum, correct ? I noticed it just doesn't format in the quick preview. Think

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by SLGray on February 9th 2016, 9:09 pm

@Ange Tuteur wrote:It appears to be working. You're referring to this forum, correct ? I noticed it just doesn't format in the quick preview. Think
Correct. When I tried yesterday, the media would not appear.

For Example: When I tried this Tweet, the image did not appear.
Code:
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">A few days left to participate to our contests 🎨 <a href="https://twitter.com/hashtag/ValentinesDay?src=hash">#ValentinesDay</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/graphicdesign?src=hash">#graphicdesign</a> <a href="https://t.co/2UVozBFBbU">https://t.co/2UVozBFBbU</a> <a href="https://t.co/bxXs2Mi3kl">pic.twitter.com/bxXs2Mi3kl</a></p>&mdash; Forumotion.com (@Forumotion) <a href="https://twitter.com/Forumotion/status/696697802483703808">February 8, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
This is what I get on my forum: A few days left to participate to our contests
When I edit the post, this is what is in it:
Code:
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">A few days left to participate to our contests


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35669
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by SLGray on February 12th 2016, 9:40 pm

It is still not working for me.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35669
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by Ange Tuteur on February 12th 2016, 10:00 pm

Hmm.. I think it might be the icon :
Code:
🎨
try removing that from the tweet to see if it works. I'm only assuming that because the message stops right after this icon, plus it's not there either. Think

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by SLGray on February 13th 2016, 1:21 am

You are correct. When I remove it from the code, the Tweet appears correct even with the deleted image.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35669
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by Ange Tuteur on February 13th 2016, 1:26 pm

Yes.. that seems to be the case. The previews work fine, but once you actually post the message it seems to cut the rest off due to that icon. It might be a problem with parsing server-side which would need looking into.. blackeye

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2684
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by SLGray on February 13th 2016, 7:46 pm

Thanks @Ange Tuteur .


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35669
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Embedded Tweets are not Working Correctly

Post by APE on February 14th 2016, 12:28 am

Topic solved and archived





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8338
Reputation : 718
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum