The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem in widget and navbar

View previous topic View next topic Go down

In progress Problem in widget and navbar

Post by Royal Bengal on February 11th 2016, 9:36 pm

Hello,

Please check forum http://avacschat.bforum.biz here you can see black bg color of widget and navbar also black. How to change black from my forum. Any solution please?

Royal Bengal
Forumember

Male Posts : 492
Reputation : 4
Language : English
Location : Bangladesh

http://Avacs.sforum.biz

Back to top Go down

In progress Re: Problem in widget and navbar

Post by brandon_g on February 11th 2016, 9:52 pm

Hello,

Do you have any code installed that effects this area of the forum? If so, may you please post it here for us?

Your forum version is phpbb3 correct?

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Problem in widget and navbar

Post by Royal Bengal on February 11th 2016, 9:55 pm

Yes I changed css. Now it is looking good but see the legend of forum. Here you can see administeator and moderator but where is another part of moderator?

Royal Bengal
Forumember

Male Posts : 492
Reputation : 4
Language : English
Location : Bangladesh

http://Avacs.sforum.biz

Back to top Go down

In progress Re: Problem in widget and navbar

Post by brandon_g on February 11th 2016, 10:29 pm

I don't know what you mean, I see 'Moderators' in the legend?

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5345
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Problem in widget and navbar

Post by APE on February 11th 2016, 10:56 pm

Try changing the Font size of the legend Wink

Also Please Don't ask about other problems if your problem is now solved always make a new thread for each problems

As you have fixed your Navbar problem i will lock this one

LOCKED




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8614
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum