The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Issue about icon before username in top poster

View previous topic View next topic Go down

Issue about icon before username in top poster

Post by Royal Bengal on March 28th 2016, 5:19 pm

Hello,
My forum is phpbb3 and link http://avacs.sforum.biz I see icon before username in top poster list is looking a bit down. Just see this one http://i86.servimg.com/u/f86/19/44/40/49/screen10.png I want icon before username in the suitable place not disorder. How to make it?

Royal Bengal
Forumember

Male Posts : 492
Reputation : 4
Language : English
Location : Bangladesh

http://Avacs.sforum.biz

Back to top Go down

Re: Issue about icon before username in top poster

Post by APE on March 28th 2016, 6:00 pm

I don't see the problem when i look on your forum it looks ok it maybe a browser problem or the pad your using.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8335
Reputation : 718
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: Issue about icon before username in top poster

Post by faisii_x on March 28th 2016, 6:01 pm

yes it's looking fine

faisii_x
Forumember

Male Posts : 105
Reputation : 3
Language : English Urdu

http://avacs.zforum.biz

Back to top Go down

Re: Issue about icon before username in top poster

Post by SLGray on March 28th 2016, 8:36 pm

It looks fine to me, too.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Issue about icon before username in top poster

Post by Royal Bengal on March 29th 2016, 1:57 am

Hmm. I think my browser is creating this problem.

Royal Bengal
Forumember

Male Posts : 492
Reputation : 4
Language : English
Location : Bangladesh

http://Avacs.sforum.biz

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum