The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My forum redirects to another website

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 9:48 am

My forum is http://www9.forumotion.com/forum each time it always redirects to www(.)kyushu-journal(.)net

i wish you can help. Thanks

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 3:43 pm

Hello have you added any new codes in say a widget or in a javscript or any other place before this started ?

if yes use your Forum Utilities Tools to log in and get access to your ACP and then remove any new codes you have added in the last 2 or 3 weeks then try again.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 4:50 pm

@APE wrote:Hello have you added any new codes in say a widget or in a javscript or any other place before this started ?

if yes use your Forum Utilities Tools to log in and get access to your ACP and then remove any new codes you have added in the last 2 or 3 weeks then try again.
i have not added any new code for two months now i have not posted in the forum bcos of my school but i just tried it yesterday to discover the problem

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 5:48 pm

ok can you log in to your Founders tools and do the following step

log in to your founders tools and find the tool Direct connect to your ACP
click that and it should bring you to your ACP of your forum.

Now we need to do a set of tests

Step 1
ACP >> General Tab >> Forum >> Forum Address >> Personalized domain name

see if its set to yes or No it should be on No if you Don't have a domain name.

If you have a domain name then you will need to make sure the address is right in the box.

SAVE.

Step 2
ACP >> Modules Tab >> Portal & Widgets >> Display forum widgets: NO then Save.

Step 3
ACP >> Modules Tab >> HTML & JAVASCRIPT >> avascript codes management >>

Turn off the codes and then save.

Now go see if you still have the problem
If no then you know one of the following steps 1 to 3 are doing this and then we can work from there.

if it is still doing this we need to look deeper in to your problem.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 9:13 pm

@APE wrote:ok can you log in to your Founders tools and do the following step

log in to your founders tools and find the tool Direct connect to your ACP
click that and it should bring you to your ACP of your forum.

Now we need to do a set of tests

Step 1
ACP >> General Tab >> Forum >> Forum Address >> Personalized domain name

see if its set to yes or No it should be on No if you Don't have a domain name.

If you have a domain name then you will need to make sure the address is right in the box.

SAVE.

Step 2
ACP >> Modules Tab >> Portal & Widgets >> Display forum widgets: NO then Save.

Step 3
ACP >> Modules Tab >> HTML & JAVASCRIPT >> avascript codes management >>

Turn off the codes and then save.

Now go see if you still have the problem
If no then you know one of the following steps 1 to 3 are doing this and then we can work from there.

if it is still doing this we need to look deeper in to your problem.

i have done everything as u said but it is not stopping yet

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:09 pm

Hmm really strange

have you made a change to your templates at any time ?




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:22 pm

@APE wrote:Hmm really strange

have you made a change to your templates at any time ?
yes

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 8th 2016, 11:23 pm

Is this the name you gave the forum: www9?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:27 pm

@SLGray wrote:Is this the name you gave the forum: www9?
Yes

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:27 pm

Not sure this will make a change but it may be worth having a go

ACP >> Display tab >> Templates >> General >> Force the default templates : YES then save

Don't worry this is just turning it off for a test nothing will be lost

if that don't fix the problem then you can turn them back on doing the same step just change yes to No again.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:31 pm

@APE wrote:Not sure this will make a change but it may be worth having a go

ACP >> Display tab >> Templates >> General >> Force the default templates : YES then save

Don't worry this is just turning it off for a test nothing will be lost

if that don't fix the problem then you can turn them back on doing the same step just change yes to No again.
i have done it is now working but i would like that template. Is there anyway the error could be spotted?

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 8th 2016, 11:33 pm

Please post the modified template here using the code tags.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:34 pm

ok so now we know its something you added to your templates

Please copy the index_body template here

make sure you use the Code tag system we can then look over your templates one by one and see where the problem is




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:37 pm

Code:
{JAVASCRIPT}

<div class="no-crumbs">

<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<div id="pun-visit" class="clearfix">
   <ul>
         <li><a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a></li>
         <li><a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a></li>
      <li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></li>
      <li><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></li>
   </ul>
   <p>{LOGGED_AS}. {LAST_VISIT_DATE}</p>
</div>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<div id="pun-visit">
   <p>{L_NOT_CONNECTED} {L_LOGIN_REGISTER}</p>
</div>
<!-- END switch_user_logged_out -->

<!-- BEGIN message_admin_index -->
<div class="main">
   <!-- BEGIN message_admin_titre -->
   <div class="main-head">
      <h1 class="page-title">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</h1>
   </div>
   <!-- END message_admin_titre -->

   <!-- BEGIN message_admin_txt -->
   <div id="pun-announcement">
      <p>{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</p>
   </div>
   <!-- END message_admin_txt -->
</div>
<!-- END message_admin_index -->

<!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
<div class="main">
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
   <div class="user_login_form main-box center">
      <label><span class="genmed">{L_USERNAME} :</span> <input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label> &nbsp;
      <label><span class="genmed">{L_PASSWORD} :</span> <input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label> &nbsp;
      <label><span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} /></label> &nbsp;
      {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" />
      <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
      <span class="fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>
      <fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" scope="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button>
      <!-- END switch_fb_connect -->
   </div>
</form>
</div>
<!-- END switch_user_login_form_header -->

{CHATBOX_TOP}
{BOARD_INDEX}
<center>
  <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- paradiseng728x90 -->
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-9277568254567119"
    data-ad-slot="4532638172"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
  </script></center>
<!-- BEGIN disable_viewonline -->


<br/> <br/>



  <table id="general-stats" cellspacing="0" cellpadding="0">

      <td id="online"> 

<div class="on-title"> <a href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow"> <img class="globe" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/earth10.png"/> {L_WHO_IS_ONLINE} </a> </div>

        <div class="online-content">
       
          {TOTAL_USERS_ONLINE}  <strong>(in the past 10 minutes)</strong>
  <br/>
          <br/>
          <strong>
            {LOGGED_IN_USER_LIST}</strong>
        <br/>
        <br/>
          <strong>{L_CONNECTED_MEMBERS}</strong>
          <br/>
          <br/>
          <strong>{L_WHOSBIRTHDAY_TODAY}{L_WHOSBIRTHDAY_WEEK}</strong>
          <br/>
         
        </div>
         
</td>



 <td id="statistics">

  <div class="stats-title"> <a href="#" rel="nofollow"> <img class="chart" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/partie10.png"/> STATISTICS</a> </div>

 <div class="stats-content"> 
 
{TOTAL_POSTS}
  <br/>
{TOTAL_USERS}
  <br/>
{NEWEST_USER}
  <br/>
{RECORD_USERS}
 
  </div>
 
</td>   
       
  </table>

 <br/>


<div class="main-box" id="legend">
<div align="left" class="legend">{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</div>
 
  <a href="/groups" class="groups" align="right">Groups</a>
 
</div>

      <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
      <div id="onlinechat">
         <p class="page-bottom">
         {TOTAL_CHATTERS_ONLINE}&nbsp;:&nbsp;
         {CHATTERS_LIST}<br />
         <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
            <div id="chatbox_popup"></div>
            <script type="text/javascript">
               insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
            </script>
         <!-- END switch_chatbox_popup -->
         </p>
      </div>
      <!-- END switch_chatbox_activate -->

<!-- END disable_viewonline -->

{CHATBOX_BOTTOM}

<!-- BEGIN switch_legend -->
<ul id="pun-legend">
   <li>
      <img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NEW_POSTS}
      <img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NO_NEW_POSTS}
      <img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" />&nbsp;{L_FORUM_LOCKED}
   </li>
</ul>
<!-- END switch_legend -->
<center><script type="text/javascript">
      ad_client = "pub-20295";
      ad_slot = 1;
      ad_type = "imagead-728-1";
      </script>
  <script type="text/javascript" src="http://openadnation.com/scripts/adstation.js"></script></center>

{AUTO_DST}

</div>

<!-- BEGIN switch_fb_index_login -->
<div id="fb-root"></div>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
FB.init({
   appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
    status: true,
    cookie: true,
    xfbml: true,
   oauth: true
});
//]]>
</script>
<!-- END switch_fb_index_login -->

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:42 pm

Looks to me its coming from this code


Code:
<center> <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- paradiseng728x90 --><ins class="adsbygoogle" style="display:inline-block;width:728px;height:90px" data-ad-client="ca-pub-9277568254567119" data-ad-slot="4532638172"></ins><script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script></center>
can you Please tell me what this code is used for ?




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:46 pm

@APE wrote:Looks to me its coming from this code


Code:
<center> <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- paradiseng728x90 --><ins class="adsbygoogle" style="display:inline-block;width:728px;height:90px" data-ad-client="ca-pub-9277568254567119" data-ad-slot="4532638172"></ins><script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script></center>
can you Please tell me what this code is used for ?
it is my google adesense code

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 8th 2016, 11:48 pm

When you added your ads, did you remove the default ads first?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:48 pm

That is what is giving you the problem

you need to remove them.
@SLGray wrote:When you added your ads, did you remove the default ads first?

@SLGray it Don't look like the member has spent credits to remove our ad's as there is 3 lots on the site one our's and the rest is in the code gave by the member.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:54 pm

@APE wrote:That is what is giving you the problem

you need to remove them.
@SLGray wrote:When you added your ads, did you remove the default ads first?

@SLGray it Don't look like the member has spent credits to remove our ad's as there is 3 lots on the site one our's and the rest is in the code gave by the member.
I have removed them but it is still redirecting

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 8th 2016, 11:55 pm

I was redirect to this: http://www.traumeelremedy.com/ .


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 8th 2016, 11:55 pm

Did you pay to remove our ad's with credits ?




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 8th 2016, 11:58 pm

Do you have widgets with third-party codes?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 8th 2016, 11:59 pm


@SLGray wrote:Do you have widgets with third-party codes?
I have disabled them

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 9th 2016, 12:01 am

Your forum is working fine for me now.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 9th 2016, 12:03 am

@SLGray wrote:Your forum is working fine for me now.

on Force the default templates : i put on yes

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 9th 2016, 12:03 am

@SLGray wrote:Do you have widgets with third-party codes?

Widgets are all turned off @SLGray

You need to remove all your Google ad's codes from your forum and then make sure you publish.

If you have added Google ad's codes to your forum without paying FM to remove our ad's first then your Braking our TOS and your forum will be deleted


To remove our ad's you need to buy credits and then use them credits to remove our ad's from your site.

Please PM me proof you paid credits to remove your our ads.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by SLGray on May 9th 2016, 12:08 am

If the default templates are being forced then why am I still being redirected?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 9th 2016, 12:17 am

The member has not removed all the codes in the templates

Code:
{JAVASCRIPT}
  <div class="no-crumbs">

  <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->

  <div id="pun-visit" class="clearfix">


  <ul>

  <li><a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a></li>


  <li><a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a></li>


  <li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></li>


  <li><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></li>


  </ul>


  <p>{LOGGED_AS}. {LAST_VISIT_DATE}</p>


  </div>


  <!-- END switch_user_logged_in -->


  <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->


  <div id="pun-visit">


  <p>{L_NOT_CONNECTED} {L_LOGIN_REGISTER}</p>


  </div>


  <!-- END switch_user_logged_out -->

  <!-- BEGIN message_admin_index -->

  <div class="main">


  <!-- BEGIN message_admin_titre -->


  <div class="main-head">


  <h1 class="page-title">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</h1>


  </div>


  <!-- END message_admin_titre -->

  <!-- BEGIN message_admin_txt -->


  <div id="pun-announcement">


  <p>{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</p>


  </div>


  <!-- END message_admin_txt -->


  </div>


  <!-- END message_admin_index -->


 


  <!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->


  <div class="main">


  <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">


  <div class="user_login_form main-box center">


  <label><span class="genmed">{L_USERNAME} :</span> <input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label> &nbsp;


  <label><span class="genmed">{L_PASSWORD} :</span> <input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label> &nbsp;


  <label><span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} /></label> &nbsp;


  {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" />


  <!-- BEGIN switch_fb_connect -->


  <span class="fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>


  <fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" scope="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button>


  <!-- END switch_fb_connect -->


  </div>


  </form>


  </div>


  <!-- END switch_user_login_form_header -->


 


  {CHATBOX_TOP}


  {BOARD_INDEX}



  <!-- BEGIN disable_viewonline -->


 


 


  <br/> <br/>


 


 


 


  <table id="general-stats" cellspacing="0" cellpadding="0">


 


  <td id="online">


 


  <div class="on-title"> <a href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow"> <img class="globe" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/earth10.png"/> {L_WHO_IS_ONLINE} </a> </div>


 


  <div class="online-content">


 


  {TOTAL_USERS_ONLINE} <strong>(in the past 10 minutes)</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>


  {LOGGED_IN_USER_LIST}</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>{L_CONNECTED_MEMBERS}</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>{L_WHOSBIRTHDAY_TODAY}{L_WHOSBIRTHDAY_WEEK}</strong>


  <br/>


 


  </div>


 


  </td>


 


 


 


  <td id="statistics">


 


  <div class="stats-title"> <a href="#" rel="nofollow"> <img class="chart" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/partie10.png"/> STATISTICS</a> </div>


 


  <div class="stats-content">


 


  {TOTAL_POSTS}


  <br/>


  {TOTAL_USERS}


  <br/>


  {NEWEST_USER}


  <br/>


  {RECORD_USERS}


 


  </div>


 


  </td>


 


  </table>


 


  <br/>


 


 


  <div class="main-box" id="legend">


  <div align="left" class="legend">{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</div>


 


  <a href="/groups" class="groups" align="right">Groups</a>


 


  </div>


 


  <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->


  <div id="onlinechat">


  <p class="page-bottom">


  {TOTAL_CHATTERS_ONLINE}&nbsp;:&nbsp;


  {CHATTERS_LIST}<br />


  <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->


  <div id="chatbox_popup"></div>


  <script type="text/javascript">


  insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');


  </script>


  <!-- END switch_chatbox_popup -->


  </p>


  </div>


  <!-- END switch_chatbox_activate -->


 


  <!-- END disable_viewonline -->


 


  {CHATBOX_BOTTOM}


 


  <!-- BEGIN switch_legend -->


  <ul id="pun-legend">


  <li>


  <img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NEW_POSTS}


  <img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NO_NEW_POSTS}


  <img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" />&nbsp;{L_FORUM_LOCKED}


  </li>


  </ul>


  <!-- END switch_legend -->



 


  <!-- BEGIN switch_fb_index_login -->


  <div id="fb-root"></div>


  <script type="text/javascript">


  //<![CDATA[
  FB.init({
  appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
  status: true,
  cookie: true,
  xfbml: true,
  oauth: true
  });
  //]]>


  </script>


  <!-- END switch_fb_index_login -->
This should remove them




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by Paradise on May 9th 2016, 1:14 am

@APE wrote:The member has not removed all the codes in the templates

Code:
{JAVASCRIPT}
  <div class="no-crumbs">

  <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->

  <div id="pun-visit" class="clearfix">


  <ul>

  <li><a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a></li>


  <li><a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a></li>


  <li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></li>


  <li><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></li>


  </ul>


  <p>{LOGGED_AS}. {LAST_VISIT_DATE}</p>


  </div>


  <!-- END switch_user_logged_in -->


  <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->


  <div id="pun-visit">


  <p>{L_NOT_CONNECTED} {L_LOGIN_REGISTER}</p>


  </div>


  <!-- END switch_user_logged_out -->

  <!-- BEGIN message_admin_index -->

  <div class="main">


  <!-- BEGIN message_admin_titre -->


  <div class="main-head">


  <h1 class="page-title">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</h1>


  </div>


  <!-- END message_admin_titre -->

  <!-- BEGIN message_admin_txt -->


  <div id="pun-announcement">


  <p>{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</p>


  </div>


  <!-- END message_admin_txt -->


  </div>


  <!-- END message_admin_index -->


 


  <!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->


  <div class="main">


  <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">


  <div class="user_login_form main-box center">


  <label><span class="genmed">{L_USERNAME} :</span> <input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label> &nbsp;


  <label><span class="genmed">{L_PASSWORD} :</span> <input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label> &nbsp;


  <label><span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} /></label> &nbsp;


  {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" />


  <!-- BEGIN switch_fb_connect -->


  <span class="fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>


  <fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" scope="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button>


  <!-- END switch_fb_connect -->


  </div>


  </form>


  </div>


  <!-- END switch_user_login_form_header -->


 


  {CHATBOX_TOP}


  {BOARD_INDEX}



  <!-- BEGIN disable_viewonline -->


 


 


  <br/> <br/>


 


 


 


  <table id="general-stats" cellspacing="0" cellpadding="0">


 


  <td id="online">


 


  <div class="on-title"> <a href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow"> <img class="globe" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/earth10.png"/> {L_WHO_IS_ONLINE} </a> </div>


 


  <div class="online-content">


 


  {TOTAL_USERS_ONLINE} <strong>(in the past 10 minutes)</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>


  {LOGGED_IN_USER_LIST}</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>{L_CONNECTED_MEMBERS}</strong>


  <br/>


  <br/>


  <strong>{L_WHOSBIRTHDAY_TODAY}{L_WHOSBIRTHDAY_WEEK}</strong>


  <br/>


 


  </div>


 


  </td>


 


 


 


  <td id="statistics">


 


  <div class="stats-title"> <a href="#" rel="nofollow"> <img class="chart" src="http://i36.servimg.com/u/f36/11/96/49/61/partie10.png"/> STATISTICS</a> </div>


 


  <div class="stats-content">


 


  {TOTAL_POSTS}


  <br/>


  {TOTAL_USERS}


  <br/>


  {NEWEST_USER}


  <br/>


  {RECORD_USERS}


 


  </div>


 


  </td>


 


  </table>


 


  <br/>


 


 


  <div class="main-box" id="legend">


  <div align="left" class="legend">{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</div>


 


  <a href="/groups" class="groups" align="right">Groups</a>


 


  </div>


 


  <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->


  <div id="onlinechat">


  <p class="page-bottom">


  {TOTAL_CHATTERS_ONLINE}&nbsp;:&nbsp;


  {CHATTERS_LIST}<br />


  <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->


  <div id="chatbox_popup"></div>


  <script type="text/javascript">


  insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');


  </script>


  <!-- END switch_chatbox_popup -->


  </p>


  </div>


  <!-- END switch_chatbox_activate -->


 


  <!-- END disable_viewonline -->


 


  {CHATBOX_BOTTOM}


 


  <!-- BEGIN switch_legend -->


  <ul id="pun-legend">


  <li>


  <img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NEW_POSTS}


  <img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" />&nbsp;{L_NO_NEW_POSTS}


  <img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" />&nbsp;{L_FORUM_LOCKED}


  </li>


  </ul>


  <!-- END switch_legend -->



 


  <!-- BEGIN switch_fb_index_login -->


  <div id="fb-root"></div>


  <script type="text/javascript">


  //<![CDATA[
  FB.init({
  appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
  status: true,
  cookie: true,
  xfbml: true,
  oauth: true
  });
  //]]>


  </script>


  <!-- END switch_fb_index_login -->
This should remove them
It is working now

Paradise
Forumember

Male Posts : 90
Reputation : 1
Language : English

http://www9.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: My forum redirects to another website

Post by APE on May 9th 2016, 1:25 am

A word of warning NEVER remove our ad's by codes.
make sure you always pay for credits to remove anything on our forums that needs credits to remove them.

If your not sure just ask.

Domain names Don't remove credits and if you pay for credits to remove things remember the date will only last for the dates you have set it to

Your ACP will tell you when your credits are about to run out and your ad's will be placed back on your forum. we also send you a Email telling you that your domain name and or ad's removal is about to run out and you need to top up again.

EDIT:
also you still have 2 ad's on your forum you will need to remove the other one you have in your site as it is not our's




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8609
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum