The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with Servimg

View previous topic View next topic Go down

Solved Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 3rd 2016, 7:10 pm

Hello,
I can't see Servimg on my forum :


Last edited by hamidou5765 on June 5th 2016, 5:28 pm; edited 2 times in total

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by SLGray on June 3rd 2016, 11:03 pm

Did you add some code to remove the editor toolbar (bold, strike, quote, spoiler, font, color, etc.)?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35675
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 4th 2016, 10:22 am

@SLGray wrote:Did you add some code to remove the editor toolbar (bold, strike, quote, spoiler, font, color, etc.)?
No sir !
I just created a new forum and I have this problem.

I modify :

And then :

Now :


Check from your side !

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by Rhino.Freak on June 4th 2016, 10:47 am

Provide a link to the forum and a test account too if possible Smile

Rhino.Freak
Active Poster

Male Posts : 1243
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 4th 2016, 11:07 am

Username: correctforum
Password: youcorrect7
http://libertyreservebonus.forumarabia.com/

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 4th 2016, 11:13 am

@hamidou5765 wrote:Username: correctforum
Password: youcorrect7
http://libertyreservebonus.forumarabia.com/
Problem seems to be resolved but you have to just see source of temporary problem.


It seems a problem in toolbar.

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 4th 2016, 11:21 am

To prevent Servimg problems is it possible to store its images on his board ? Thanks !

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by APE on June 4th 2016, 4:29 pm

@hamidou5765 Please don't use bold or color and keep to the default text. This is reserved for the staff for moderation.  Thank you.
Please read our forum rules:  ESF General Rules





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8342
Reputation : 719
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by APE on June 4th 2016, 4:36 pm

Have you added any JavaScript to your forum or any codes to your widgets ?

also when adding color codes to your forum you have to make sure you use the hex color code like this

Code:
#23567
or the color code will mess things up in your forum or just not work that's why you have that page error





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8342
Reputation : 719
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 4th 2016, 10:41 pm

@APE wrote:Have you added any JavaScript to your forum or any codes to your widgets ?

also when adding color codes to your forum you have to make sure you use the hex color code like this

Code:
#23567
or the color code will mess things up in your forum or just not work that's why you have that page error
I don't know if others are facing same problem or not of servimg not well showing and barcode isn't shown at Google chrome. May because of Kaspersky.

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by SLGray on June 4th 2016, 10:52 pm

We have had members over the years report issues with Chrome.  We really can not do anything since it is a browser issue.  If you have other browsers, I would use them.  Also is your Chrome up to date?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35675
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 5th 2016, 1:07 pm

@SLGray wrote:We have had members over the years report issues with Chrome.  We really can not do anything since it is a browser issue.  If you have other browsers, I would use them.  Also is your Chrome up to date?
So with IE Explorer problems are less. So it is a browser issue for me only not everybody ?
Send All doesn't work for Servimg.

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by Luffy on June 5th 2016, 2:57 pm

Hello,

To me it's working fine on all browsers. Try clearing your cookies and cashe and try again.






Luffy
Manager
Manager

Male Posts : 4035
Reputation : 407
Language : Greek, English
Location : Greece

http://www.thinktankforum.net

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by hamidou5765 on June 5th 2016, 5:15 pm

@Luffy wrote:Hello,

To me it's working fine on all browsers. Try clearing your cookies and cashe and try again.
I think first it is a problem for everywhere I think change of hoster to Snoork.com and devellop my personal forum as ForumOtion doesn't offers many options add to today problem (acess to a personal database linked to forum for 500 crédits/month in forum 6GB storage, Dedicated IP for 250 crédits/month, ID Protection for domain name for extra 1600 crédits) so before take action I ask here as even with Chrome I fail to accross a payment of 146 $ payza and create valid invoice.
It works fine with IE Explorer.

hamidou5765
Forumember

Posts : 85
Reputation : 3
Language : french

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by brandon_g on June 5th 2016, 6:55 pm

Hello,

The problem seemed to be a browser issue on your end temporarily. Who knows why the browser issue happened, that is something to ask Google about, but it seems to have sorted itself out for you now, correct? Sometimes clearing your cache and cookies and/or the forum cookies can solve a problem like this or sometimes even re starting your computer might help as well. Other then that, the only other advice we can offer you is to try a different browser, because if it is a browser issue, which it seems to be, then we can really help you much more then that.


Is this topic solved as well, I see you marked it with the solved icon?

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5144
Reputation : 478
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Problem with Servimg

Post by APE on June 5th 2016, 9:19 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules:  ESF General Rules

also you may want to use our french support forum here >> http://forum.forumactif.com/





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8342
Reputation : 719
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum