The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

emoticons not displaying ?

View previous topic View next topic Go down

Solved emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 1st 2016, 10:06 pm

Hi folks,

not 100% sure if this is the correct section, but ive just noticed that my
emoticons (smilies) are not showing up in peoples posts on my forum.

When loading things appear to get stuck "connecting to hosted.3rdfleet.com"
whatever that is ?. They do eventually show up, but its taking ages.


Last edited by rocket2300 on July 3rd 2016, 7:20 pm; edited 1 time in total

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by Genesis on July 2nd 2016, 3:17 am

It's probably a JavaScript code. Try disabling JavaScript and see what happens.

Genesis
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 2331
Reputation : 322
Language : English
Location : Forumountain

http://forumpromocean.com

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 2nd 2016, 9:00 am

Already tried that and ive done a resync of the forum, but when things are
loading it still says ""connecting to hosted.3rdfleet.com" for ages and the
blue busy icon on windows is going round and round.


rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by SLGray on July 2nd 2016, 9:43 am



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35624
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by Genesis on July 2nd 2016, 10:22 am

Okay then I believe you have something wrong in your CSS. Like an extra something. One time I had added a sentence before by accident and smilies Stopped working. Check your CSS.

Genesis
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 2331
Reputation : 322
Language : English
Location : Forumountain

http://forumpromocean.com

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 2nd 2016, 10:47 am


no I haven't, I just presumed it was a company that forumotion used or something ?.

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 2nd 2016, 10:48 am

@Genesis wrote:Okay then I believe you have something wrong in your CSS. Like an extra something. One time I had added a sentence before by accident and smilies Stopped working. Check your CSS.

I don't think its anything on my forum, ive not done anything in the CSS lately and
this just suddenly started yesterday.

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by SarkZKalie on July 2nd 2016, 3:48 pm

Could you please provide your forum URL here?

SarkZKalie
Forumember

Male Posts : 419
Reputation : 73
Language : English

http://rotavn.nstars.org/

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 2nd 2016, 3:54 pm

@SarkZKalie wrote:Could you please provide your forum URL here?

just click on the "visit poster's website" icon under my avatar.

I don't have anything hosted on 3rdfleet, infact ive never heard of it before.
I have "not" made any changes to my my forum whatsoever in the last few
weeks.

This suddenly started yesterday with no apparent reason ??.

One of my members actually sent me a PM about as well last night.

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by SarkZKalie on July 2nd 2016, 6:40 pm

Try to clear your all data and cache OR open an incognito window. It still works perfect for me.

SarkZKalie
Forumember

Male Posts : 419
Reputation : 73
Language : English

http://rotavn.nstars.org/

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 2nd 2016, 11:24 pm

@SarkZKalie wrote:Try to clear your all data and cache OR open an incognito window. It still works perfect for me.

Already done all that mate. The smilies are showing up in the box yes, but as I said
in my original post, they are VERY slow at showing up in peoples "posts" to the point
where it seems like they are not going to show up at all.

They seem to be loading slightly faster tonight, but no idea why.

Im not a newbie at this, I know what im doing, well most of the time. Very Happy Very Happy

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by rocket2300 on July 3rd 2016, 8:53 am

Does forumotion use or have an association "3rdfleet.com" for anything ?.

Im even getting a slow load when my forum is initially loading.

edited:- Ive just found this on here about 3rdfleet.com

(Only Topic)Possible hack, Need assistance/Pop up message

Im not getting any popup, but it could be to do with my theme. Why this is happening
ive no idea, its been ok up until now.

Another edit:- found this as well and im actually using the "bluey design" theme.

Requesting the Removal Of a Skin


Is there any way of keeping this skin without it being hosted on 3rdfleet.com, ive worked really
hard on this skin to get it where it is now and I wouldn't really like to start over with a new
skin!.

Yet another edit:- Ive finally found the solution, after much searching etc I found this line in
my CSS which has been there ever since I changed over to this theme months ago....

Code:
background-image: url('http://hosted.3rdfleet.com/storp/forums/Themes/Krilliunsmf2/images/theme/backdrop.png');
   

So I removed it and all is fine and dandy again. :party: :party:

Many thanks for your input guys. thumright

topic solved.

rocket2300
Forumember

Male Posts : 214
Reputation : 4
Language : english
Location : United Kingdom

http://www.suzuki-intruder.org

Back to top Go down

Solved Re: emoticons not displaying ?

Post by APE on July 3rd 2016, 7:34 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules:  ESF General Rules





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8317
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum