The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only Topic] UberCMP issues

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 6:36 pm

Last night I noticed this little 'U' thing on my page and it has really slowed down the loading of my page. When I click on anything the bottom of my browser will say 'waiting on ubercpm.com' It actually downloaded an application to my pc called 'msdos application' . Here is a screenshot of it

EDIT:
Made only topic by Nemo

Please fill in this and make sure you have all the things filled in

Thank you.
Updated by APE

Code:
[b]URL of your forum:[/b]
[b]The url the forum is looking for:[/b]
[b]Do you have ad's removed by credits:[/b]
[b]Do you have ad blocker installed on your browsers:[/b]
[b]What part of the world are you from?[/b]


To find the url that is having the problem please look in the following place
on firefox the url loading at the time will show on the bottom left hand side.




Last edited by APE on Mon Jul 04, 2016 10:54 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : added code for easy post help)

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Nemo on Mon Jul 04, 2016 6:43 pm

The topic was posted in the wrong section, so I have moved it to the correct section.
Please read our forum rules: ESF General Rules

Please change the title of your topic to something that is related to your question/issue, so that other users will be able to find their question/issue using the search engine.
Please read our forum rules: ESF General Rules

Hey,

What's your forum's URL?

Hello

Nemo
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 1083
Reputation : 114
Language : Greek, English, French

http://www.helpgr.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 6:49 pm

my url is myseniorpals.com

myseniorpals.forumotion.com

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by skouliki on Mon Jul 04, 2016 6:51 pm

i have the same problem today
http://iconskouliki.forumgreek.com/


skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 1651
Reputation : 258
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by SLGray on Mon Jul 04, 2016 7:03 pm

Did you say that something was downloaded to your computer?  If yes, run a scan of your computer.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2446
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:05 pm

Okay

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by skouliki on Mon Jul 04, 2016 7:06 pm

i have the red U in this banner 


Last edited by skouliki on Mon Jul 04, 2016 7:30 pm; edited 1 time in total

skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 1651
Reputation : 258
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Legionheart on Mon Jul 04, 2016 7:07 pm

On my forum it is doing the same thing. It takes ages to load and I cleared all my cookies, cache, and history etc.
Url: http://venthub.forumotion.com/
I have created 2 small gif's of the problem.
In the first one take a look in the bottom right corner it shows that: https://gyazo.com/a1812ed1830922b6c048c88cdd40eb6b
In the second one I show that there is an ad its seems causing this issue: https://gyazo.com/3bb6f05f83e4060253cba97979e2f879

Legionheart
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 427
Reputation : 67
Language : English
Location : San Venganza

http://forumrate.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:10 pm

This is what the thing on my pc looked like



Whatever it is I scanned it with my Panda internet security & it said " No threats detected". I did a critical area scan & now I'm doing a full scan.

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:23 pm

This is what is in the bottom corner while I'm waiting for the browser to load pages..



Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by APE on Mon Jul 04, 2016 7:32 pm

@skouliki wrote:i think the problem is that banner 
if you see any banner with the download button or your have X number of messages then please post a report following this step

@Leviosa wrote:Hello

Thanks for your help. I've just reported the problem. I'll let you know when I've more information.

In order to help us, could you please provide:

- Url of your forum
- Ads displayed on PC, on tablet, on mobile (android, apple,...)
- Image location (copy and then past here)

- The link location (copy and then past here)


- Link on the ads and copy-past the final link


Thanks for your patience.

Regards
Buttercup

we have been trying to remove them ad's from your system and it's getting better but your report will help us more.

as for this problem with the URL well you can so a google search on the name on the URL tis will tell you what the site is thats giving the problem.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8637
Reputation : 758
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:44 pm

this is what the banner looks like. It starts out with a small red U then the full banner appears



Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by skouliki on Mon Jul 04, 2016 7:50 pm

thanks @APE i will report it 
same problem also in this forum http://keeponblogging.forumotion.com/ 
same banner ..same red U ..

skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 1651
Reputation : 258
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:52 pm

Image address:

https://ubercpm.com/images/icon.gif

Link address:

https://ubercpm.com/


Is this what you meant? Is this what you wanted?

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 7:53 pm

WHO do I report it to? Please forgive me for being clueless

edited to add: I will have to check back here tomorrow. This is a holiday here & I have guests coming over for fireworks to prepare for, so I'll check back here tomorrow.

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Nemo on Mon Jul 04, 2016 9:23 pm

Hello,

Everyone who deals with ads redirection issues needs to report the problem here : http://help.forumotion.com/t145609-only-topic-ads-redirection-mobile-pc

Hello


Last edited by Nemo on Mon Jul 04, 2016 10:06 pm; edited 1 time in total

Nemo
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 1083
Reputation : 114
Language : Greek, English, French

http://www.helpgr.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Having Issues with Unwanted Application that has installed itself on my forum.

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 9:50 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Yesterday Morning
Forum link : http://avalonia.forummotions.com

Description of problem

Hello There,
I am having loading and posting issues on my forum due to an application that has installed itself without permission. The Application is called UberCPM.com, which has installed a red U on my forum without consent. Each time I try and post anything, or try opening a topic this application is slowing down the forum so much that posts are being wiped out before I can get the information on there.

It says "waiting for ubercpm.com" in the bottom left hand corner, but it takes so much time to load pages, the posts are coming up empty and its causing major annoyance to the point of me logging out due to sheer frustration.

What can be done about this please?

Yours sincerely,
Trinity
http://avalonia.forummotions.com

~~~Merged thread by Nemo~~~

Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by APE on Mon Jul 04, 2016 9:50 pm

@nemo this thread is not just about the ad's its about the link to the ad's taking there time to load up

so this Can stay open for now Smile

No longer in the trash.


Last edited by APE on Mon Jul 04, 2016 10:35 pm; edited 1 time in total





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8637
Reputation : 758
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 9:57 pm

Hello there, I am having the same issues, but did not see this thread before posting my own questions about this UberCPM.com. Can anyone please explain what I have to do to get rid of it off my Forum?

Thank you kindly,
Trinity

Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Nemo on Mon Jul 04, 2016 10:05 pm

@APE wrote:@nemo this thread is not just about the ad's its about the link to the ad's taking there time to load up

so this Can stay open for now Smile

No longer in the trash.

Yeah, you're right. My mistake!

Hello

Nemo
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 1083
Reputation : 114
Language : Greek, English, French

http://www.helpgr.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 10:10 pm

The ads do not redirect me. The thing is even if I am using a browser ad blocker the ad will be blocked, but the pages will load so slowly while the ad is being blocked. It's worse than the old dial-up connections.

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 10:13 pm

I agree with Yawn. The slow loading is making it impossible to post anything on the forum before it automatically times out.

Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Nemo on Mon Jul 04, 2016 10:20 pm

Hello,

Sorry for the inconvenience.
This thread has been marked as an Only Thread. Our Pro Admin will need to check this issue.
All the issues which are related to UberCMP can be posted here.

Hello

Nemo
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 1083
Reputation : 114
Language : Greek, English, French

http://www.helpgr.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 10:42 pm

Thank you kindly for merging my posts Nemo, and my apologies for the double posting. I did not see this thread before posting my own query pertaining to UberCMP.com.

Kind Regards,
Trinity

Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by APE on Mon Jul 04, 2016 10:46 pm

We thank you for your reports about this.

We are working on finding the problem so please can you post the following info:


Code:
[b]URL of your forum:[/b]
[b]The url the forum is looking for:[/b]
[b]Do you have ad's removed by credits:[/b]
[b]Do you have ad blocker installed on your browsers:[/b]
[b]What part of the world you from :[/b]


To find the url that is having the problem please look in the following place
on firefox the url loading at the time will show on the bottom left hand side.



Even if you have a Ad Blocker installed on your browser this don't stop the sites ad's looking for the url of the Ad's it just hides the ad's





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8637
Reputation : 758
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 11:01 pm

Hello Ape Smile

My URL is: http://avalonia.forummotions.com
The URL responsible for the issues is: https://ubercpm.com/
I do not have ads removed by credits
I do have ad blocker installed on my browser.
I am from South Wales, UK

It seems the issue on my forum has been solved already, but maybe that is because the ads banner has been removed. I am unaware if this has been done by your Tech guys, or by this Uber.com, but whatever was causing the original issue is no longer there. The red U has disappeared along with the Ads Banner.

Thank you kindly,
Trinity


Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by APE on Mon Jul 04, 2016 11:06 pm

@Trinityz419 wrote:Hello Ape Smile

My URL is: http://avalonia.forummotions.com
The URL responsible for the issues is: https://ubercpm.com/
I do not have ads removed by credits
I do have ad blocker installed on my browser.

It seems the issue on my forum has been solved already, but maybe that is because the ads banner has been removed. I am unaware if this has been done by your Tech guys, or by this Uber.com, but whatever was causing the original issue is no longer there. The red U has disappeared along with the Ads Banner.

Thank you kindly,
Trinity

Yes it dose look like our tech team are working on the problem and the ad's have been removed for now but we will put them back on when this is fixed.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8637
Reputation : 758
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Trinityz419 on Mon Jul 04, 2016 11:08 pm

I thought that might be the case Smile. I guess it was attaching itself to the ad banner. Seems logical considering Uber is an advertising sales company.

Thank you Kindly Ape Smile
Trinity

Trinityz419
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Wales

http://avalonia.forummotions.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by Yawn on Mon Jul 04, 2016 11:26 pm

I would like to say you guys are the best. Fast help . I appreciate it so much.

URL of your forum:
My URL is myseniorpals.forumotion.com

The url the forum is looking for:
https://ubercpm.com

Do you have ad's removed by credits:
I should have. I paid for that. I still have credits

Do you have ad blocker installed on your browsers:
yes I have a blocker

What part of the world you from :
Texas, USA

Yawn
Forumember

Posts : 31
Reputation : 1
Language : English

http://myseniorpals.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] UberCMP issues

Post by skouliki on Mon Jul 04, 2016 11:40 pm

URL of your forum: http://keeponblogging.forumotion.com/ http://iconskouliki.forumgreek.com/
The url the forum is looking for: https://ubercpm.com
 Do you have ad's removed by credits: no
 Do you have ad blocker installed on your browsers:no
 What part of the world you from : Greece,Athens

Thanks a lot

skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 1651
Reputation : 258
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum