The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

nothing loading on my forum

View previous topic View next topic Go down

In progress nothing loading on my forum

Post by claudio888 on August 3rd 2016, 11:13 pm

no images loading here:
cegpro.forummotion.com
i need somebody to help us.
the admin/founder is no longer connecting with us.

claudio888
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: nothing loading on my forum

Post by APE on August 4th 2016, 12:03 am

Hello Do any of your members have Admin rights that see the ACP ?

if yes can someone make it so we can see the forum as we can not see the problem




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: nothing loading on my forum

Post by claudio888 on August 4th 2016, 1:40 am

what is the acp?
can you try to sign up there and i put you in?

claudio888
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: nothing loading on my forum

Post by SLGray on August 4th 2016, 3:50 am

ACP = Administration Panel

Only the original administrators group can access the AP.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36691
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: nothing loading on my forum

Post by LilJur on August 4th 2016, 12:20 pm

Alright @SLGray, I had contact with claudio on the forum itself.
I didn't really understood the problem.

This is the image he showed me
Spoiler:

And like he said; all images are gone, even avatars. He said it only happend in chrome.
I checked the forum in chrome and everything works fine for me. All images are there.
So it's safe to assume that this problem isn't a problem with the forum.

I think it's browser related. Claudio should try to clean his cache.

LilJur
Forumember

Male Posts : 212
Reputation : 8
Language : xml, css, html, hex, english and dutch

Back to top Go down

In progress Re: nothing loading on my forum

Post by APE on August 4th 2016, 2:22 pm

yes this is down to he's browser i have looked on your forum and see the banner .
i cant see the rest of the forum as its closed to guests but the banner looks fine to me.

Tell your member to clear their browsers cache if he don't know how to do this he can read the following thread >> http://help.forumotion.com/t145185-how-to-clear-the-cache-cookies-in-your-browsers




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum