The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum banner is gone

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum banner is gone

Post by azwiz on November 4th 2016, 6:24 am

I came to my forum tonight to find the banner to be missing . No sign of it anywhere . How does this happen ? And how do I quickly restore it ?






This is what it is supposed to look like .




I found the URL for the banner . But it won't accept it .



They are calling it a nav bar.

That is because it is just a screen shot of the nav bar . Not the banner URL .

This is what I get with the only URL I have .



Shouldn't this be the URL ? ( below )I can't find it anywhere else .



@SLGray wrote:The issue I see is that I believe you are not using the correct image URL.

Yes i already know that . I do not have a copy of the URL anywhere . That root folder has never kept any important pics . Very unreliable . There are a few from that era . but none that I would have saved or needed if I could .

@skouliki wrote:is this your picture ?

Wow . Yes very close . But it is bigger . Where did you find that ? And how did the edges get so, light ?
as you can see it is much bigger not smaller .




I have remembered who created it . and have messaged him . I think he will be able to get the exact right one . But I thank you . That was one of the samples I first saw . I used to have a few different versions in the root folder . But like I said . Nothing important has ever remained there .


Last edited by azwiz on November 4th 2016, 8:18 am; edited 4 times in total
avatar
azwiz
Forumember

Male Posts : 439
Reputation : 6
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

http://valleyofthesun.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum banner is gone

Post by SLGray on November 4th 2016, 7:02 am

The issue I see is that I believe you are not using the correct image URL.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39118
Reputation : 2625
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum banner is gone

Post by skouliki on November 4th 2016, 8:00 am

is this your picture ?



https://i37.servimg.com/u/f37/11/40/02/06/iue_ui10.jpg

i think its smaller Confused

other solution go to admin panel ..pictures and find it from the servimg root folder , there you can find all the images you have upload to your forum





avatar
skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 2601
Reputation : 400
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum banner is gone

Post by SLGray on November 4th 2016, 5:59 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39118
Reputation : 2625
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum