Custom Domain Issues

Go down

In progress Custom Domain Issues

Post by Guest on February 13th 2017, 4:45 am

So I'm trying to setup my personal Domain https://forum.gearheadsandgamers.com to my forum gearheadsandgamers.formotion.com . I have followed the instructions on the FAQ but it still gives me this error http://i.imgur.com/Z42KuUR.png . Although what i have for the CNAME on my DNS is http://i.imgur.com/K8D6kNx.png . And yes I've had the domain setup for more than 48 hours.

Guest
Guest


Back to top Go down

In progress Re: Custom Domain Issues

Post by Guest on February 14th 2017, 4:42 pm

Bump

Guest
Guest


Back to top Go down

In progress Re: Custom Domain Issues

Post by The Godfather on February 16th 2017, 11:46 am

Hello,

I do not detect any CNAME correctly pointing to your forum ! The url forum.gearheadsandgamers.com seems to point to IP addresses ...

Can you please provide me with a screenshot of the CNAME edition you have set up?

You can test your CNAME yourself via the nslookup command, which should return you the forum url Wink
avatar
The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 2975
Reputation : 398

Back to top Go down

In progress Re: Custom Domain Issues

Post by Guest on February 18th 2017, 5:11 am

http://imgur.com/K8D6kNx This is the screen shot for my CNAME
from this in the first line of it I would assume that it would work

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum