The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

servimg login problem on Ipad

View previous topic View next topic Go down

servimg login problem on Ipad

Post by ghost_2005 on August 23rd 2017, 11:03 pm

Hi

A member of my forum is having a problem with the 'host an image' function when posting from his Ipad. This only started happening in the last couple of days (worked fine to that point), but when he tries to use that function he is asked for a password. As he explains:
I tried my forum password but it didn't work. So I had to request a new one.

So my forum password and the one to upload a file are different

got this when requesting new password

" You are receiving this e-mail because you have (or someone pretending to be you has) requested a new password to be sent for your account on Servimg. "

On a desktop he has no problem adding an image and it doesn't ask him for a password. So it appears to be an Ipad related issue. Any suggestion as to what might be causing the problem? Not being an Ipad owner or user, I can't really try to work out any solutions myself.

Thanks.

ghost_2005
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

http://bookies.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum