The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Go down

border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 10th 2018, 10:21 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : http://savageisland.forumotion.com/t270-testing-for-borders
Who the problem concerns : A few members
Forum link : http://savageisland.forumotion.com/forum

Description of problem

I made a table with borders in my forum. I posted the same code into my friend's forum but the borders do not show up in her forum.
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Ikerepc on February 11th 2018, 12:16 am

Ok, I can't access url's. I need to be logged in.

What border exactly?

Please post some test account where we can see bug. (Account with user permissions only.)
avatar
Ikerepc
Active Poster

Male Posts : 1150
Reputation : 155
Language : Croatian, HTML, HTML5, CSS, CSS3, jQuery, PHP, SQL, Bascom, Python, C, C++, FBD & LAD for PLC and more... Little English :D
Location : Where web help & support is needed

http://admins.forumotion.com

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 12:22 am

Here is an acct for you

User: TheFabSav
Password: IamFabulous!
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 12:41 am

Are both of the forum version's the same ??

I mean your profile says phpbb2 is the other forum the same or is it Phpbb3 or some other version?

I ask this as phpbb2 is not the same as phpbb3 or the others the codes are made different



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 12:50 am

phpBB2 (subsilver) Mine
phpBB2 (subsilver) hers

We did a bunch of comparing to ensure we matched settings. We spent days on it. We couldn't figure it out.
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 2:49 am

Do you have HTML and BBcode turned on in both forums and in your profiles ?

Admin panel:
ACP >> General tab >> Messages and e-mails >> Configuration >>
Allow HTML : YES
Allow BBCode : YES



Profiles:

in your navbar click Profile >> Preferences tab >>
Always allow BBCode : YES
Always allow HTML : YES
Save.



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 2:57 am

Yes we do
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 2:58 am

Dose your member have lots of change on templates and javascripts added ?

if yes turn off the settings then try.



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 3:04 am

@APE wrote:Dose your member have lots of change on templates and javascripts added ?

if yes turn off the settings then try.

Not sure what you mean by my member?
I have a forum, my friend has a forum. I posted a table in her forum that is setup just like my forum but the borders for the post do not show in her forum. The code is exactly the same.

If you log in with the account I gave you, you will be able to see what I'm talking about.
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 3:17 am

can you send me the code you are using please?
make sure you use the code tag's Wink



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 3:21 am

Code:
<table class="" borderColor="" cellSpacing=5 cellPadding=5 width="100%" background=https://s5.postimg.org/vwfgpev6f/Cathys_Tatoos_1n3_bg.jpg border=0><tr><td width="100%"><table class="" borderColor="" cellSpacing=5 cellPadding=5 width="100%" background=https://s5.postimg.org/55icqbx3r/DSI_WinterBorder1-vi.gif border=0><tr><td width="100%"><table class="" borderColor="" cellSpacing=5 cellPadding=5 width="100%" background=https://s5.postimg.org/vwfgpev6f/Cathys_Tatoos_1n3_bg.jpg  border=0><tr><td width="100%"><table class="" borderColor="" cellSpacing=10 cellPadding=10 width="100%" bgColor=#ffffff
<table class="" borderColor=#000000 cellSpacing=10 cellPadding=10 width="100%" bgColor=#ffffff background=https://s5.postimg.org/i3u5r62c7/papar_texture_Blue.png border=0><tr><td align=middle width="100%"><br /><center>
<tr><td align=middle width="100%"><br /><center><img src="https://s5.postimg.org/xrrymrmg7/Tesha.png"></center><center><font face="" size="2" color="#000000">

WELCOME TO TESHA'S MAILBOX



Blessed be thy feet, which have brought thee in these ways,
Blessed be thy knees, that shall kneel at the sacred altar,
Blessed be thy womb, without which we would not be,
Blessed be thy breasts, formed in beauty,
Blessed be thy lips, that shall utter the Sacred Names of the gods.

<br /><br /></TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE>
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 3:30 am

avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 3:30 am

ok I have a problem testing this on that site as it tells me i cant post links in that forum for 7 days



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 3:41 am

@Ikerepc wrote:Ok, I can't access url's. I need to be logged in.

What border exactly?

Please post some test account where we can see bug. (Account with user permissions only.)

Is it OK if I give you admin rights or would that give everyone reading this access to the forum?
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 3:43 am

I was instructed not to give anyone admin rights. Is there a test I can do?
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 4:05 am

No Im trying to work out why its not working but for me to do that i need to post
How about you make me a mod for just 10 mins on one forum then link me to that one place.



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by Cathymc3 on February 11th 2018, 4:10 am

There is a chat on the left side of the forum, can we chat there?
avatar
Cathymc3
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

http://savageisland.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 4:11 am

@Cathymc3 wrote:There is a chat on the left side of the forum, can we chat there?

Yes sure



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: border works in one forum, but not another, same code was used in both forums

Post by APE on February 11th 2018, 4:21 am

ok on request from the owner of the forum they do not want help on this matter so it's now closed.
Topic moved to the garbage.
Please read our forum rules: ESF General Rules



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 11865
Reputation : 1173
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum