The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problems with illiweb.com

View previous topic View next topic Go down

Solved Problems with illiweb.com

Post by ClaraZ25 on May 20th 2009, 12:41 pm

Since yesterday afternoon myself and at least 2 other members have noticed that it is becoming harder to load any section of our site, www.kinzisland.com. I believe it has to do with all the images from illiweb.com (the default images). Eventually when the page loads none of the illiweb images have loaded. I am wondering if just our site is having these difficulties or whether other sites are experiencing similar troubles with illiweb.com. If anyone could be of any assistance it would be greatly appreciated.

ClaraZ25
Forumember

Male Posts : 71
Reputation : 0
Language : English, HTML, and Basic CSS
Location : Canada

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Bpoetic on May 20th 2009, 1:02 pm

I noticed the same thing last evening. This happens from time to time - usually righting itself fairly quick. (I don't have the problem this morning:-)

Bpoetic
Forumember

Female Posts : 584
Reputation : 44
Language : English
Location : Florida, USA

http://www.bpoetry.net/

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by FormerSmurf on May 20th 2009, 2:12 pm

First time we've had this bug at www.southcoastcougars.com

Really long load times as a result because illiweb.com has had a bit of a boo-boo. Even trying to load the individual images in a new browser tab doesn't work.

Loads of little red "x's" and "?" all over the site...fail.

FormerSmurf
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by FormerSmurf on May 20th 2009, 5:11 pm

Seems to be back to normal now.

FormerSmurf
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by ClaraZ25 on May 21st 2009, 4:00 am

It also seems to be fine now. I am glad I am not the only one with the issue.

ClaraZ25
Forumember

Male Posts : 71
Reputation : 0
Language : English, HTML, and Basic CSS
Location : Canada

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by revvinon on January 15th 2010, 5:25 pm

I am still experiencing this problem. Just noticed it this morning though...It is even doing it here. I tried looking for illiweb.com and it could not be found...

revvinon
New Member

Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Codyy on January 15th 2010, 5:27 pm

we all are noticing it. please hold on until they fix it.

Codyy
Active Poster

Male Posts : 1030
Reputation : 16
Language : English
Location : F L o R i D A

http://forumansion.net

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Ronie_iz_BaD1 on January 15th 2010, 6:02 pm

yes, waiting for them to fix it -)

Ronie_iz_BaD1
Forumember

Male Posts : 78
Reputation : 0
Language : english
Location : New Delhi

http://ronieizbad.net

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Prizm on January 16th 2010, 3:24 pm

yes I noticed illiweb really slows things down on my forum every now and again.

Prizm
Forumember

Posts : 58
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by cpdq231 on January 24th 2010, 11:31 pm

Yea, Im having this problem too. Please fix it.

cpdq231
Forumember

Male Posts : 55
Reputation : 0
Language : English

http://www.penguin-island.co.cc/

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by kirk on January 25th 2010, 12:36 am

why is this being discussed here?
for one thing i dont even know what it is?

Can some one please explain what it is and what it has to do with forumotion.

if not then illiweb would have to contact for any problems people might be having.Once again forumotion support is for forumotion related problems or questions only.


Thank you

Info added
OK my bad ladies and gentlemen.
i have never heard of this before that\'s why i dint know what yous where talking about?
Any way i just noticed on my test forum it says tiny pic has removed images, i go to my pics and all the links are this stupid illiweb.. so i have no clue.. but even all the links that where servimg now say illiweb... lol go figure.

can someone explain what the hell illiweb is. once again i have never heard of it. and since when is it formation related.. i am missing something here.... lol


Last edited by kirk on January 25th 2010, 9:03 am; edited 2 times in total

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Prizm on January 25th 2010, 9:02 am

It's because many of the default images for the forum are located on illiweb.

http://illiweb.com/fa/empty.gif
http://illiweb.com/fa/invision/bar_right.gif
http://illiweb.com/fa/invision/user.gif

Prizm
Forumember

Posts : 58
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Breezey on March 26th 2010, 4:27 pm

I didn't know what illiweb was or even heard of it until now. My forum is running slow and I see it says "read illiweb.com". I did a search on illiweb and got sent right here. lol Forum has been slow for a couple of days now.

Breezey
Forumember

Female Posts : 40
Reputation : 0
Language : English

http://yafooey.find-forum.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by MrMario on March 27th 2010, 4:24 am

Illiwebs is a service Forumotion uses for images. Have you tried clearing your cache? http://help.forumotion.com/frequently-asked-questions-f5/how-to-clear-the-cache-in-ff-ie-t22597.htm

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by grace_cruz429 on March 28th 2010, 9:04 pm

same as my problem too sometimes i experience that. its so very hard to load because of illiweb. sometimes it takes 3 minutes to load the page.. thats is only for front page. not including when you open again another thread...

@MrMario wrote:Illiwebs is a service Forumotion uses for images. Have you tried clearing your cache? http://help.forumotion.com/frequently-asked-questions-f5/how-to-clear-the-cache-in-ff-ie-t22597.htm
but sir mario even we do that thing. but how about the other members who experience that? coz sometimes my member PM me that their also experience that problem.. how can we explain to them one by one what really happens? ofcourse we can do such clear cache, but how about the others who has no knowledge on that? well not all of my members experience that coz sometimes when i experience that i PM my co admin on yahoo messenger and he lives on a different country and i tell him if he experience what i experience on that day but he answer no.. but how about my other member? much better if we can solve the problem by knowing what really happens wihtout bothering our members in our forum..

grace_cruz429
Forumember

Posts : 31
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Candy Kane on May 6th 2010, 9:47 pm

I've tried clearing my cache, and it still doesn't work. Is there a way of contacting Illiweb? I went to their website and it's all in French, and when I found an English version, it was all about the Apache server. I'm happy to link all my pics to my Picassa account, and bypass Illiweb altogether if need be.

Candy Kane
Forumember

Posts : 30
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Plastic Nev. on September 25th 2010, 10:22 pm

There are reports of slow service elsewhere on forumotion but I found this via Google because it is illiweb that is taking a long time to load, therefore causing this slowness.

Plastic Nev.
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Gäst on January 2nd 2011, 11:47 am

Now it happens again.

Gäst
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by TheListener_ on January 2nd 2011, 12:19 pm

Same problem here. Problems with illiweb, hopefully the techs have their mobiles on! I read (on the Spanish Support forum) they get notified when stuff like this happens, on their cellphones. It's noon on France (where they live) so hopefully it will be back soon...

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Gäst on January 2nd 2011, 12:25 pm

It's fixed now.

Gäst
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by TheListener_ on January 2nd 2011, 12:25 pm

Sorry for double posting, bur everything seems to be back to normal now Very Happy

TheListener_
Forumember

Posts : 50
Reputation : -3
Language :

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by musket on January 2nd 2011, 12:58 pm

My forum is experiencing holdups as well this morning from lilliweb, because it's waiting for the smileys from lilliweb ...The pages wont load properly.

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Problems with illiweb.com

Post by Sanket on January 3rd 2011, 6:47 am

Since this is a old thread & appears to be solved for the current users as well, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum