The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Bold, color, italic, underline, there not working

View previous topic View next topic Go down

Bold, color, italic, underline, there not working

Post by zeldaman on January 24th 2010, 11:45 pm

Yeah all of the shtuff up above the posts when posting aren't working and it's on my website only, can I fix this problem, also the illweb chatboxes are having errors but yet they work fine.

zeldaman
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by kirk on January 25th 2010, 12:08 am

@zeldaman wrote:Yeah all of the shtuff up above the posts when posting aren't working and it's on my website only, can I fix this problem, also the illweb chatboxes are having errors but yet they work fine.

whats illweb chat boxes ?

also be sure you dont have the subject box in edit mode.
click on this box and see if they work now.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by zeldaman on January 25th 2010, 12:13 am

okay when that button is red it works.... and the illweb chatbox is the chatbox's you can have on the website

zeldaman
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by kirk on January 25th 2010, 12:27 am

@zeldaman wrote:okay when that button is red it works.... and the illweb chatbox is the chatbox's you can have on the website

ok then keep it red and you will have no problems Smile

I dont know anything about illweb chat boxes.. what problem are you haveing?
It's probly something you would have to contact them about but i might be able to help depending what the problem is?

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by zeldaman on January 25th 2010, 12:31 am

um okay the thing won't work with colors what should I do?

zeldaman
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by kirk on January 25th 2010, 12:39 am

@zeldaman wrote:um okay the thing won't work with colors what should I do?

are you sure you have it switch to the right mode.
when you have it on the right way your bbcodes will come up like this.

Code:
[color=blue].[/color]

other then that you would have to give me a screen shot or even better open a board to guest so i can go there and try my self and hopefully figure out a soulution.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by zeldaman on January 25th 2010, 1:59 am

well It seems toonly do it to me.......

zeldaman
Forumember

Posts : 88
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by kirk on January 25th 2010, 3:33 am

yeah because you do not have it clicked on the right mode.
be sure you WYSIWYG mode activated too..

admin panel>general>messages and emails>configuration.

scroll down to (Activate the WYSIWYG mode) select yes and hit save.

now go back on the forum and click the tab untill you see your bbcodes come up.. then leave it in that mode...


Last edited by kirk on February 4th 2010, 5:05 am; edited 1 time in total

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by Naki on February 4th 2010, 3:16 am

I will bring soon a screen shot how you can fix it


Last edited by Naki on February 17th 2010, 1:09 pm; edited 1 time in total

Naki
Forumember

Male Posts : 174
Reputation : 16
Language : Albanian, English, Croatian, Polish
Location : Kosova

http://naki.newdiscussion.net

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by Maki1 on February 4th 2010, 4:14 pm

Hey, Naki

how is that happen did you ask your members if they use bold or it happen all the time.

Maki1
Hyperactive

Male Posts : 2529
Reputation : 442
Language : English CSS Stylesheet
Location : The Support forum Section! No support by PM If you need custom theme please contact me!

http://forumdesigners.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Bold, color, italic, underline, there not working

Post by Naki on June 4th 2010, 12:49 pm

Solution found colored usernames and colored rangs make this problem so if you don't wana bold text coming withour your wish in pos boxes in your forum remove colored rank names and it vill work perfect. i sold this problem in my forum in this way and it is the only way. How to do this follow me:
admin panel
Users and groups
rank administration ( pick a rank title) example i will pick founder
in rank titles box put this code
Code:
<img src="url of your button rank here" />
Rank image url box leave blank
Save
That's all and loks wonderfull

Naki
Forumember

Male Posts : 174
Reputation : 16
Language : Albanian, English, Croatian, Polish
Location : Kosova

http://naki.newdiscussion.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum