The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Virus

View previous topic View next topic Go down

Virus

Post by theffa on March 11th 2010, 6:07 pm

Hi,

I am new to this so this may be in the wrong section. Sorry if it is.

One of my users has just informed me that my forum has a virus. How do I check this and if it has how do I resolve it.

thanks guys

theffa
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Virus

Post by JulieG on March 11th 2010, 11:26 pm

I am also getting several members reporting a virus on the forum.

Http neosploit activity 3, it says the site ie: the forum, is unsafe.

JulieG
Forumember

Posts : 331
Reputation : 0
Language : English

http://collienet.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by MrMario on March 11th 2010, 11:27 pm

There can't be any viruses on forums. What is the security system the user is running? Some of the security systems provide false information about sites.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Virus

Post by JulieG on March 11th 2010, 11:32 pm

I will ask, both apparently different virus systems.

JulieG
Forumember

Posts : 331
Reputation : 0
Language : English

http://collienet.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by JulieG on March 12th 2010, 8:19 am

One is Norton the other is AVG.

JulieG
Forumember

Posts : 331
Reputation : 0
Language : English

http://collienet.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by Guest on March 12th 2010, 8:53 am

I have AVG 9.0 Internet Security and your forum is clean ! pirat

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Virus

Post by theffa on March 12th 2010, 9:30 am

Hi,

I have had someone look at the forum for me and I have been told that it was one of the ads that was containing the virus (one about teeth whitening)

Hope this helps you guys out.

theffa
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Virus

Post by JulieG on March 12th 2010, 3:29 pm

I have had three people now tell me our forum has a virus, can you confirm this is not the case? I am not having a problem myself as my Norton is not flashing when on the forum, but does occasionally on Facebook applications.

JulieG
Forumember

Posts : 331
Reputation : 0
Language : English

http://collienet.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by mummynbump on March 12th 2010, 3:47 pm

@theffa wrote:Hi,

I have had someone look at the forum for me and I have been told that it was one of the ads that was containing the virus (one about teeth whitening)

Hope this helps you guys out.

i had the same problem with that advert too!! Shocked my virus protection blocked it though.

mummynbump
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : English

http://www.mummynbump.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by JulieG on March 12th 2010, 4:10 pm

AZ ETrust anti virus appears to be blocking a virus scan?

JulieG
Forumember

Posts : 331
Reputation : 0
Language : English

http://collienet.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Virus

Post by BLUElearnings on March 12th 2010, 6:28 pm

i have an ads and slows down my connection. i dont know if i could remove that.
may paying the 'remove the ads' would help resolve problems?

BLUElearnings
Forumember

Posts : 206
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Virus

Post by MrMario on March 12th 2010, 9:29 pm

There can't be virus on the forums. The Security System that you have on the computer might of picked up the Google Ad's.

If you want to remove them you need to buy credits in the mics tab and then spend them on ad removal.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Virus

Post by faros1 on July 5th 2010, 10:57 am

Hi Smile I had the same problem when I used norton security and i don't know why. Somebody told me it was important to have installed the best antivirus for my computer and gave me a link. Till now it worked and i have no problem. Look at this http://www.trustdownload.com/Antivirus-and-Spyware-Cleaners/Antivirus/Kaspersky-Internet-Security-7.0.html
Maybe it works for you too :wouhou:

faros1
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum