The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum/Topics Problem

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 14th 2010, 10:02 pm

So, basically this is my forum site: http://endclanalliance.forumotion.com/
And the problem is:
When there are new posts and topics, lets say there are Announcements!!!!! and Applications marked with "New Posts", so, I click for example on Announcements!!!!!, and than all the other topics which i didn't read automatically get marked as topics with "no new posts", and i haven't red them at alldidn't even click with mouse on them...
All the rest of the forum browsers have the same problem...
The main skin is http://en.hitskin.com/search-a-skin/fanaticos-152903.htm, i have changed just some pictures... i don't know what is wrong... please help...
I mean, there are like 10 forums marked as unread, and when i read only one and than go back to the homepage, all the rest which i didn't read at all just get marked as i have already red them but i didn't...
Please help, thanks!

+ Now I have "reinstalled the skin, and added my own pictures back, and it is still not working fine, maybe the skin itself is corrupted?


Last edited by Cro on April 19th 2010, 9:56 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : added the +)

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by MrMario on April 15th 2010, 12:46 am

Try clearing your cache.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 15th 2010, 7:48 am

Dood didn't you read... Sad The problem is for every member browsing the forum not for me, and I've cleared my cache 100 times... nothing

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 16th 2010, 7:49 am

Please, help me someone :/

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 18th 2010, 5:17 pm

My problem is still not solved...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 19th 2010, 9:56 pm

+ Now I have "reinstalled the skin, and added my own pictures back, and it is still not working fine, maybe the skin itself is corrupted?

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 20th 2010, 9:59 am

Try reinstalling the skin from hitskin.com

Whats the issue?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 20th 2010, 5:43 pm

@Sanket wrote:Try reinstalling the skin from hitskin.com

Whats the issue?
Yeah I did reinstall, and the problem remains...
Issue: The topic indicator does not work properly...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 20th 2010, 5:54 pm

The topic indicator works for a browser session.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 20th 2010, 6:39 pm

@Sanket wrote:The topic indicator works for a browser session.
What does that mean, didn't understand...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 20th 2010, 6:40 pm

Once you close the browser after visiting the forum, next time when you again go to the forum even though if you did not hit mark the forums read. The new posts won't show up.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 20th 2010, 6:48 pm

@Sanket wrote:Once you close the browser after visiting the forum, next time when you again go to the forum even though if you did not hit mark the forums read. The new posts won't show up.
Why, is that normal or??
I have been on that forum for a longer time, and like... few months maybe 1-2 months I've changed the skin, it worked fine, than I've added some new pictures for skin, still worked fine, and the next days the topic indicator failed... And I'm browsing the forum same way as I did before...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 20th 2010, 6:49 pm

Yes what i said is normal.

Ask your members if they face a similar problem?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 20th 2010, 6:54 pm

@Sanket wrote:Yes what i said is normal.

Ask your members if they face a similar problem?

Yes they do...
Ya, same for me...
yeah i have the problem, also still no PM button for me:P
- fixed the pm button
i also have your problem cro, thats annoying, solve that quickly!!
nope the problem is not fixed yet, i still have it

these are the quotes from 4 different members of the forum

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 20th 2010, 7:54 pm

What exactly happens. Can you provide me an test account details so i could check it out?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 20th 2010, 8:53 pm

I will capture a video, just need to wait some time that members post something and than I'll upload it...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 21st 2010, 5:50 am

Well a test account will do.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 21st 2010, 7:54 am

@Sanket wrote:Well a test account will do.
Did u receive the pm?

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 21st 2010, 4:22 pm

@Cro wrote:
@Sanket wrote:Well a test account will do.
Did u receive the pm?

Yes i did. I will check it out, will let you know what i observe.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 21st 2010, 5:39 pm

Okay, thanks a lot!

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 23rd 2010, 8:00 am

So, found anything :/ ?

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 23rd 2010, 10:09 am

I don't really see a problem.


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 23rd 2010, 3:34 pm

No problem in that, but when you click for example announcements, you wont see that there is some new post... and when you return back to the homepage, the forums which you didn't read will be marked as you have already rid them
I'll upload the video

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 23rd 2010, 4:03 pm

Sure, let me see the video Wink If i catch something unusual.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 23rd 2010, 4:38 pm


Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 24th 2010, 7:06 pm

I hope that you see a problem on the video...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 24th 2010, 8:52 pm

I see what you are trying to say. I tried the exact same procedure with firefox, it didn't happen to me.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 25th 2010, 12:15 am

@Sanket wrote:I see what you are trying to say. I tried the exact same procedure with firefox, it didn't happen to me.
Hmm, the problem is happening to me and to few browsers of the forum...

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Sanket on April 25th 2010, 9:59 am

Tried firefox?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Forum/Topics Problem

Post by Cro on April 25th 2010, 11:49 am

@Sanket wrote:Tried firefox?
Woh, you see in the video that i have used Firefox...
I use him all the time Very Happy
Can you check trough administration panel?
Maybe there is some problem...?

Cro
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : Croatian

http://endclanalliance.forumotion.com/

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum