The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Widget Problem

View previous topic View next topic Go down

Widget Problem

Post by Sloker on May 25th 2010, 2:18 pm


As you can see the tag widget is stuck with the forum there.It isnt only tag widget if i put in this spet a widget in the left or right column it will be like that.Please help!

This bug or whatever it is appeared now i have my forum like 2 months and it never happened before!:S

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Jophy on May 26th 2010, 1:55 am

did you try changing skins?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 26th 2010, 11:22 am

Change skins for ever?Or change skin and then put the same?

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 27th 2010, 11:34 pm

Bump

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Jophy on May 28th 2010, 1:06 am

Let's see.. Link to your forum?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 28th 2010, 11:37 am


Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 29th 2010, 12:09 am

Bump

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by rblatch on May 29th 2010, 1:17 am

I don't see the problem...

What's wrong with the widgets?
Could it just be a browser glitch maybe?

Thanks,
Rob

rblatch
Active Poster

Male Posts : 1042
Reputation : 2
Language : HTML & CSS (Learning)
Location : Graphics Central

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 29th 2010, 11:08 am

The problem is that there is no space between the tag widget and the who is online etc as you can see in the photo above.Oh and its not in the portal its in the forum.

Im using Firefox which is supported by forumotion and i just tried with IE latest version i guess and its the same bug.

I just want to remind you that i dont think its a theme person as long as it just appeared.Also if I put more widgets under tag widget the same bug will happen.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by aenku on May 29th 2010, 12:42 pm

oh....just make the font smaller (tag widget letters)

aenku
Forumember

Posts : 61
Reputation : 0
Language : Tagalog

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 29th 2010, 12:58 pm

How i can do that?More info please! Razz

EDIT:It's not the tag widget every widget i put there in same spot there is the same bug.The bug appeared when i changed the forum width maybe thats the problem?

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Cool-processor on May 29th 2010, 4:38 pm

Did you try making the widgets' width smaller?

Cool-processor
Forumember

Male Posts : 724
Reputation : -55
Language : HTML | CSS/3 | JQuery
Location : To my own coding world

http://www.creative-labz.com

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 29th 2010, 7:43 pm

How i can do that?Im pretty sure it will fix the problem.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 30th 2010, 2:17 pm

Bump.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Cool-processor on May 30th 2010, 3:26 pm

Sorry for having you wait.

ACP>MODULES>FORUM WIDGETS>WIDTH COLUMN 1/2/3>SAVE Wink

Cool-processor
Forumember

Male Posts : 724
Reputation : -55
Language : HTML | CSS/3 | JQuery
Location : To my own coding world

http://www.creative-labz.com

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 30th 2010, 5:49 pm

Thanks for the response and i try to change the width column but it doesnt chane.I try to change it from 180 to 160 but after i hit save it remains 180.

EDIT:It was browser glitch so i managed to changed it.Althought the problem isnt fixed i try to change the size of the column where the tag widget is but it is sticked to forum again like before. :S I am really confused.I went to hitskin.com and previewd some skins and the same problem with tag widget happened.Anyone know what should i do?

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 31st 2010, 11:59 am

Bump.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on May 31st 2010, 10:58 pm

Bump.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 1st 2010, 1:28 pm

BUMP.
Is there a way to reset to default widgets width,space between two widgets,forum width etc?

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by aenku on June 1st 2010, 3:42 pm

have you tried taking off the widget then placing it there again??

aenku
Forumember

Posts : 61
Reputation : 0
Language : Tagalog

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 1st 2010, 4:14 pm

Yes,mate.Many times.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 2nd 2010, 9:35 am

bump

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 3rd 2010, 2:59 pm

BUMP.
Please help i dont want to make a new forum :/

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 4th 2010, 1:18 pm

bump

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by harvengure on June 4th 2010, 2:25 pm

Having read through this whole thread I must admit I am not exactly sure what the issue here is....

harvengure
Forumember

Posts : 86
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 4th 2010, 5:01 pm

Guys...maybe its template or css bug?

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 4th 2010, 11:17 pm

I found the solution myself.
A mod-Admin can lock the thread.

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Jophy on June 5th 2010, 2:14 am

Do you have something on your CSS? or you added some codes there? or did you modified some templates on your forum?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sloker on June 5th 2010, 5:27 pm

The problem was a widget i made.Every widget below it had the bug i mentioned above.

As i said before a mod,admin can lock this

Sloker
Forumember

Male Posts : 57
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Problem

Post by Sanket on June 5th 2010, 9:32 pm

As requested, Locked.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum