The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Some of my forums, out of alignement

View previous topic View next topic Go down

Some of my forums, out of alignement

Post by RAtSoaDM on May 27th 2010, 4:18 pm

Can someone tell me why its doing this? I havent been messing with the CSS or anything at all...only part of of my forum is like that.

its only that way in google chrome..firefox looks normal

Im using phpbb3
Attachments
Untitleddd.jpg You don't have permission to download attachments.(127 Kb) Downloaded 7 times

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

Re: Some of my forums, out of alignement

Post by RAtSoaDM on May 28th 2010, 6:58 am

bwi

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

Re: Some of my forums, out of alignement

Post by Darren1 on May 28th 2010, 7:16 am

Hello,

Could you please be more specific what the problem is?
It would be better if the image was not save as an attachment, but it's your call Wink

Also, please remember that the 24hour bumping rule does exist here, which is simply because it helps everyone get a fair chance of support Wink

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Re: Some of my forums, out of alignement

Post by RAtSoaDM on May 28th 2010, 9:08 am

Whoops my bad

well take a look at my forum
http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

it looks normal in firefox

apparently it looks REALLY jacked up in IE8 O_O

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

Re: Some of my forums, out of alignement

Post by Darren1 on May 28th 2010, 10:10 am

I've viewed your forum in IE8 & FF, and it looks perfectly fine.

Besides the extreme slowness of IE8, I see nothing wrong, besides the long list of MATRIX LIST OF BANDS/ARTISTS.

Could you ask those users to clear the cache & cookies of the browser.

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Re: Some of my forums, out of alignement

Post by RAtSoaDM on May 29th 2010, 1:27 pm

@Darren1 wrote:I've viewed your forum in IE8 & FF, and it looks perfectly fine.

Besides the extreme slowness of IE8, I see nothing wrong, besides the long list of MATRIX LIST OF BANDS/ARTISTS.

Could you ask those users to clear the cache & cookies of the browser.

NO! Chrome is still wacky. It looks exactly like your screenshot from yesterday. Options function, but page set-up sucks ... yikes! One really weird thing, in Chrome the wibiya bar is visible, my FF set-up makes it invisible. (No wonder I didn't know what you were talkin' about when you mentioned the wibiya bar)

O_O

It is a weird deal man, it's not that way on my Desktop Chrome browser, but it is on my Laptop's

Please help

RAtSoaDM
Forumember

Male Posts : 525
Reputation : 0
Language : English
Location : SUPERUNKNOWN

http://bootlegmatrix.netgoo.org/forum.htm

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum