The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.

Create a free forum like this one.

Formatting forum post problem

View previous topic View next topic Go down

Formatting forum post problem

Post by Annie on May 29th 2010, 4:27 pm

One of my admins seems to be having problems formatting a forum post. He knows how to do it, and has followed my step by step instructions but it still won't work for him, yet it works ok for me.

He is using a PC running under Vista and using IE 7.0

We have a forum post with images (hosted) and text. He's tried to centre the images and left align the text. He's highlighted the pictures to centre them and the text goes with it. He highlights the text to align it left but leave the images centred (he's making sure the images are not highlighted) but the images also align left. It seems no matter what combination he chooses, the whole thing aligns instead of the bits he's highlighted.

I can't understand it, it works for me if i go in and edit and format.

Anyone have any ideas? Rolling Eyes

New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Formatting forum post problem

Post by Clug on May 30th 2010, 11:44 am

Simply use the
tags instead of using the button.


Male Posts : 425
Reputation : 6
Language : English
Location : Australia

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum