The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My forum is running really slow

View previous topic View next topic Go down

My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 11:12 am

To change a page, you must wait like 15 minutes, I have not recently added nothing, and it wasn't like this before...

http://www.theigraphics.info

Hem


blackeye

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Sanket on Tue Jun 01, 2010 1:58 pm

Opened up fine for me.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2822
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 3:02 pm

Not for me, or I wouldn't of posted this

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Jophy on Tue Jun 01, 2010 7:30 pm

It also opens fine for me, try clearing cache.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 7:31 pm

whats that?

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Jophy on Tue Jun 01, 2010 7:32 pm

avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 7:33 pm

I have google chrome

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Jophy on Tue Jun 01, 2010 7:35 pm

avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 7:46 pm

Thanks, but still running slow

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Jophy on Tue Jun 01, 2010 7:48 pm

is it in the forum itself or in the homepage?
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Tue Jun 01, 2010 8:24 pm

Forum itself

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by Jophy on Tue Jun 01, 2010 9:24 pm

runs fine for me, did you try closing applciations? such as downloads, yahoo messenger etc..
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by The Pked on Wed Jun 02, 2010 10:51 am

Yep.. Still running really slow.. I really need some helppp Sad

I've tried restarting my computer and everything

The Pked
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 0
Language : English

http://www.theigraphics.info/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by MrMario on Wed Jun 02, 2010 7:30 pm

Did you put anything new to the forum?
avatar
MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1831
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by musket on Wed Jul 28, 2010 3:38 pm

What's up with the servers, mine is running slow as well, very slow to load and sometimes times
out between pages...takes forever to load pics ... it has been like that for a few days now
... tried cache cleaning ..it is still lagging ..Has forumotion not paid their gas bill again?

http://www.musketsforum.com

PS.
I think i may have found the problem..somehow my browser encoding was shifted to unicode (uft-Cool instead of western european (iso) so I switched it back again



the browser response seems faster now or maybe it's just this time of night when server demands are fewer ..will wait till tomorrow to see if this has worked OK Smile





Last edited by musket on Wed Jul 28, 2010 6:41 pm; edited 3 times in total
avatar
musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: My forum is running really slow

Post by LostLegend on Wed Jul 28, 2010 3:45 pm

ALL forums are running slow for me too.
avatar
LostLegend
Forumember

Posts : 922
Reputation : 23
Language : English

http://naruto-role-play-rpg.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum