The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Strange bug in the forums

View previous topic View next topic Go down

Strange bug in the forums

Post by coolioo on June 2nd 2010, 10:01 pm

I dont know whats happensd but its really bugging me, whenever i access a forum, the page is completely back and i mean i dont know whats going on so could someone please help me!!

http://callofduty4.heavenforum.org/forum-announcements-f6/problems-with-the-forum-t10.htm

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by LCFC on June 3rd 2010, 12:14 am

there is only a problem with the portal, nothing wrong with the forum itself

LCFC
Forumember

Posts : 26
Reputation : 0
Language : english, french (a bit of)

http://thesimpsonsforum.findtalk.biz/forum.htm

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by Jophy on June 3rd 2010, 3:38 am


Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by coolioo on June 3rd 2010, 1:59 pm

Ive tried everything but It wont go back to normal, im assuming the cause of the problem is the recent side bar I updated on my forum, Please I need detailed reason from staff what the problem is!

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by Jophy on June 3rd 2010, 4:13 pm

First, are your members also experiencing same problems?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by coolioo on June 3rd 2010, 9:30 pm

Yes it does.

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: Strange bug in the forums

Post by MrMario on June 3rd 2010, 11:24 pm

Remove what ever you just added to the portal and see if it happens. If so the that is the problem.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum