The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

View previous topic View next topic Go down

Solved Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Akanti on June 11th 2010, 10:46 pm

I'm writting this in a rush :

Hello everyone! I'm a new member here and I've been having some issues with my forum website. So, when I select a ''Thanks'' button, and a ''Send a Report'' button, they load succesfully, BUT when I activate them they still don't appear.

Now for the color problem... When I set the #FFFF00 color (which is Yellow), my forum's color turns to blue instead of yellow. Also, when I select the same color, it sometimes loads up successfully (it shows in the preview window that is changed) but when I return at the Home page, the color is still the same?! The skin I'm using is called ''Black Gold'', a theme with a nuclear icon.

Please, if anyone out there knows any solutions please let me know!

Akanti
New Member

Male Posts : 20
Reputation : 0
Language : Greek and English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by MrMario on June 12th 2010, 2:20 am

The thanks button only work when someone makes the topic. What do you mean send a report. The report link at the bottom of the footer or the post report button?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Akanti on June 12th 2010, 9:03 am

Like the report button you have here, the two !! I have made topics (I am the administrator) but the "Thanks" button refuses to display...

Akanti
New Member

Male Posts : 20
Reputation : 0
Language : Greek and English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Jophy on June 12th 2010, 10:34 am

For the report system, check first if it's activated:
Admin panel > General > Reports > Configuration > Report Status: Set it to Members > save
Now, but if it's activated and still not working, check the picture you have for the report button if you have one :
Admin Panel > Display > Pics management > Advanced mode > buttons > find 'send a report' and upload your image for the report button there > save changes

For the thanks button, check first if it's activated;
Admin Panel > Modules > Reputation > 'Activate thanks button' : set it to yes > save
If it's activated and still not working, check if the pic you have for the thanks button is available:
Admin Panel > Display > Pics Management > Advanced Mode > Buttons > Thanks button: upload one if needed > save changes.

See if that helps.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Akanti on June 12th 2010, 12:18 pm

Oh, I found out that I hadn't select the general Save button... So, what about the color problem?

Akanti
New Member

Male Posts : 20
Reputation : 0
Language : Greek and English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by MrMario on June 12th 2010, 7:05 pm

Have you tried changing the color in the CSS?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Fang on June 23rd 2010, 12:18 am

Mine NEVER works. It's the stupidest thing ever. Everything is set up right- i'm not a noob at this stuff. Something's messed up with the coding of it.

Fang
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by Fang on June 23rd 2010, 3:23 am

@MrMario wrote:The thanks button only work when someone makes the topic. What do you mean send a report. The report link at the bottom of the footer or the post report button?

Yah yah yah. I know. I'm saying mine doesn't work AT ALL.
I turned it on, configured it correctly, made an image for the button and uploaded it... it's all right.

Fang
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problems with ''Thanks'' button, ''Report'' button and color.

Post by MrMario on June 23rd 2010, 3:37 am

Please don't double post unless its been 24 hours from your last post.

Solved => Locked

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum