The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Problem

Post by mode12 on June 15th 2010, 6:30 am

I have a problem with the administration panel. The problem is that when I login to the administration panel and configure my forum after pressing the save button it will keep returning me back to the "Welcome to your administration panel" page and when I went back to check whether my configuration is saved, I found out that it was not saved. Example: My site name is: Hello, I edited my site name and change to Hi and pressed save. It will return me back to the "Welcome to your administration panel" page and when I go back to check my site name, it still remain as Hello and not hi. I try this many times even trying to change the forum skin, nothing happen.

mode12
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by MrMario on June 15th 2010, 6:32 am

What browser are you using?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by mode12 on June 15th 2010, 6:34 am

I use mozilla firefox so is there anyway to fix this problem?

mode12
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by Sanket on June 15th 2010, 11:01 am

Try accessing your site via anonymouse.org & check if you can save the changes?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by mode12 on June 15th 2010, 11:58 am

It works thanks but why can't I save my settings without the being anonymous.

mode12
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by Sanket on June 16th 2010, 5:39 am

There is no real known reason to be honest, it will sort itself out in a while. Till then you need to use it this way.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by mode12 on June 16th 2010, 12:05 pm

Ok thanks

mode12
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Problem

Post by Sanket on June 16th 2010, 3:54 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum