The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

The smileys that I have added to my forum are no longer workign

View previous topic View next topic Go down

The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by baldy on June 21st 2010, 7:24 pm

Hi there,
All of the smileys that I have added to ttr1 are no longer working. They were all added on Administration Panel, Display, Avartars, Smilies.

When we insert one of these smilies is all we get is code like this:
">http://ttr1.forumotion.net/users/2311/10/87/19/smiles/52853.gif[/img]

This only happens after you have selected "Send", the smiley is displayed in the New Post or Quick Post.

Can anyone assist me with this?
Baldy
http://ttr1.forumotion.net

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by Tinkler on June 21st 2010, 8:45 pm

I can't help, but it is happening in my forum too.

Tinkler
Forumember

Posts : 48
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by that70sguy92 on June 21st 2010, 9:36 pm

I just checked, and all of my smilies are functioning perfectly. I'm not sure what to do about your issue.

that70sguy92
Forumember

Male Posts : 287
Reputation : 0
Language : English
Location : Tennessee, USA

http://sbcommunity.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by WickedSoul on June 21st 2010, 9:54 pm

It's happening with both of my forums as well.

WickedSoul
Forumember

Female Posts : 163
Reputation : 11
Language : English
Location : USA

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by kirk on June 21st 2010, 10:04 pm

what is it showing?
can someone please post a screen shot.
i do not know by what baldy means by getting a code. the smiles are uploaded on the forum through servimg.. so it may be that they have to be re-uploaded but i will need to see what it looks like.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by APE on June 21st 2010, 10:08 pm

This problem is going on with other forum aswell Right now my site looks ok im looking for a post that had the same problem

I will edit my post as soon as i find the post Wink



EDIT:
http://help.forumotion.com/other-problems-f46/the-smileys-that-i-have-added-to-my-forum-are-no-longer-workign-t72613.htm

http://help.forumotion.com/manage-the-appearance-of-your-forum-f45/all-gallery-links-are-broken-t72601.htm

http://help.forumotion.com/manage-the-appearance-of-your-forum-f45/all-image-links-of-smileys-are-broken-t72607.htm


The link to all the post maybe it needs A [Only Topic] and all the other posts sent to just one thread Wink


APE
Manager
Manager

Male Posts : 8636
Reputation : 757
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by baldy on June 21st 2010, 10:24 pm

Hello Kirk, ok, here is a screen shot of selecting the smilies. I will select the one with a brolley:


and this is what it looks like in Quick Reply before sending:


and this is what I get after I Send:

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by baldy on June 21st 2010, 10:25 pm

Hi Kirk, I hope that the above helps?
Baldy

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: The smileys that I have added to my forum are no longer workign

Post by MrMario on June 21st 2010, 10:30 pm


MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum