The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

smilies not showing

View previous topic View next topic Go down

Solved smilies not showing

Post by EZ2CIAMAPRINCESS on June 22nd 2010, 8:24 pm

I need help again!! thank gawd 4 this forum eh...

okay i managed to upload the gif for smilies in the post the smilies show but when i hit send the post just posts the image tags?? every thing looks like it should untill i actually post after it refreshes it messes up. is this a setting??

EZ2CIAMAPRINCESS
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by KingOfSports on June 23rd 2010, 12:18 am

This problem was reported to techs and it should have been fixed...are you still having problems?

KingOfSports
Hyperactive

Male Posts : 2487
Reputation : 38
Language :
Location :

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by EZ2CIAMAPRINCESS on June 23rd 2010, 3:41 am

well honestly i dont know if its me or a bug lol

i upploaded the gif the code and the description so i dont know where i could have gone wrong.

is there something i can do?? do i need to report it?

and thanx btw

EZ2CIAMAPRINCESS
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by MrMario on June 23rd 2010, 3:50 am

What is the image and what do you see when you use it? Screenshot of the post you see when you use the smile will help a lot.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by EZ2CIAMAPRINCESS on June 23rd 2010, 4:09 am

okay i just tried another one and it worked!! im going to do my smilies now thank you all Smile :wouhou:


WAIT!!!! it seems they are doing it again! im going to take pics brb

it posted them and now its not arrrrrrrr


I noticed it only does it after i re edit a post??
before sending
http://i45.tinypic.com/epktux.jpg
example
http://i50.tinypic.com/2ztjarl.jpg

EZ2CIAMAPRINCESS
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by MrMario on June 23rd 2010, 5:27 am

Please clear your cache and Resynchronize your forum

Admin Panel // General // Configuration // Resynchronize your forum

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by EZ2CIAMAPRINCESS on June 23rd 2010, 5:58 am

Okay i did it I think its fixed thank you!!

EZ2CIAMAPRINCESS
New Member

Posts : 18
Reputation : 0
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: smilies not showing

Post by Sanket on June 23rd 2010, 4:46 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum